Slik kan du støtte favorittsalongen din fra sofakroken

Det beste du kan gjøre for å støtte din favorittsalong er selvsagt å bestille en time. Men, om du allerede har klippet deg, eller av andre grunner ikke har besøkt salongen på en stund, har vi noen tips til hvordan du kan støtte favorittsalongen din fra sofakroken:

Styletime tester: Dypvevsmassasje

Flere måneder på hjemmekontor fikk oss til å teste dypvevsmassasje, som er en massasje som skal løsne opp bindevevet og redusere vondter. What’s not to like?!

Guide: Hvilken form på neglene passer best for meg?

Skal du ta en manikyr, sette på gelenegler eller akrylnegler, men er litt usikker på hvilken form på neglene du skal velge? We got your Back!Her er en liten guide til de mest populære negleformene, slik at du enklere kan finne en form som passer for akkurat deg.

Ulike teknikker for striping av hår

Det finnes flere måte å stripe håret, og det kan være vanskelig å vite hva du skal velge. Her er Styletime sin guide til striping av hår.

Hva er en skin fade?

Du har kanskje hørt om fade og skin fade, men skjønner ikke helt hva det går ut på? Vi har snakket med El-Corte Barbero i Oslo for å få svar på alt du måtte lure på!

De mest populære behandlingene på Styletime akkurat nå

Styletime er en samleside for frisør og skjønnhetssalonger hvor hundrevis av kunder booker time hver dag. Så vi har tatt en titt på hvilke behandlinger som er mest populære nå som salongene har vært stengt i flere uker!