Guide: Hvilken form på neglene passer best for meg?

Skal du ta en manikyr, sette på gelenegler eller akrylnegler, men er litt usikker på hvilken form på neglene du skal velge? We got your Back!Her er en liten guide til de mest populære negleformene, slik at du enklere kan finne en form som passer for akkurat deg.

Ulike teknikker for striping av hår

Det finnes flere måte å stripe håret, og det kan være vanskelig å vite hva du skal velge. Her er Styletime sin guide til striping av hår.

Hva er en skin fade?

Du har kanskje hørt om fade og skin fade, men skjønner ikke helt hva det går ut på? Vi har snakket med El-Corte Barbero i Oslo for å få svar på alt du måtte lure på!

De mest populære behandlingene på Styletime akkurat nå

Styletime er en samleside for frisør og skjønnhetssalonger hvor hundrevis av kunder booker time hver dag. Så vi har tatt en titt på hvilke behandlinger som er mest populære nå som salongene har vært stengt i flere uker!

Viktig informasjon om ditt neste salongbesøk

De fleste salongene er nå åpne, men salongbesøket vil kanskje ikke bli helt som før. Her er en liten liste over hva du bør tenke på før og under ditt neste salongbesøk.

Bli klar for sommer og sol med disse behandlingene

Yes! Salongene har åpnet, sommeren nærmer seg og du kan endelig få booket den etterlengtede timen. Her er Styletime sine tips til behandlinger som kanskje får deg til å føle deg litt ekstra fresh i møte med sommeren.

Slik kan du støtte din lokale salong

Etter myndighetenes beslutning om å stenge alle salonger for å redusere spredning og smittefare fra coronavirus, har det vært tøffe dager for salongeiere og andre selvstendig næringsdrivende. Der er derfor ekstra viktig å benytte seg av lokale salonger og butikker. Her er Styletime sine tips til hvordan du kan støtte din salong!