Styletime

Styletime loves Timma

Herlige nyheter! Styletime blir nå en del av Timma! Så om du ikke finner din favorittsalong her, kan du oppdage flere fantastiske hår-, skjønnhet- og velværesalonger på Timma.no. Sjekk ut Timma.no.

Om Styletime

Styletime.no er Norges nye destinasjon for hår, skjønnhet og velvære. Vi samler frisør- og skjønnhetssalonger på ett sted, slik at du som kunde skal slippe å bruke mye tid på å lete etter din perfekte salong.

Styletime eies av FINN.no AS. FINN.no er norges største markedsplass, der kjøpere og selgere møter hverandre for å handle alt fra snøfresere og sko til hytter, hus og bil.

Som bruker av Styletime kan du raskt og enkelt finne, sammenligne og booke frisørtime eller skjønnhetsbehandlinger i flere hundre salonger i Norge. Du kan søke etter akkurat den behandlingen du trenger, se på salonger nær deg, sammenligne pris, lese tilbakemeldinger fra andre brukere og mye mer. Og best av alt, du bestiller time direkte på styletime.no eller i vår IOS app.

Ser du etter inspirasjon eller vil ha informasjon om en type behandling? Sjekk ut Styleboard.

For salongene gir Styletime mulighet for å enkelt tiltrekke seg nye kunder og bygge sin digitale profil. I tillegg får salongene online booking og et enkelt system for å styre kalender, kundeliste og mye mer. Driver du en salong og vil lære mer om Styletime? Les mer og ta kontakt her.

Styletime er et ungt selskap. Vi lanserte siden vår i 2017 og har siden gjort mye for å gjøre opplevelsen for både brukere og salonger bedre. Dette fortsetter vi med hver uke, og har du tips til hva vi kan gjøre bedre hører vi gjerne fra deg. Ta kontakt på kundeservice@styletime.no

Om Schibsted

Styletime og FINN.no er en del av Schibsted Media Group, Nordens ledende mediekonsern. Schibsted driver medier, markedsplasser og vekstselskaper i en rekke land. Her finner du en oversikt over de

Norske Schibsted-eide selskapene. Du kjenner helt sikkert mange av dem.

VG er den mest besøkte nettsiden i Norge. Her kan du holde deg oppdatert på nyheter, politikk, sport, kultur og mye annet. Motesiden Minmote, næringslivsavisen E24, og tjenesten Dine Penger er også deler av VG.

Norges største abonnementsavis,Aftenposten, dekker alt fra utenriks og økonomi til kultur og politikk. Lokalstoff for Oslo finner du iOsloby.

Schibsted eier også aviser i andre norske regioner: I Bergen kan du holde deg oppdatert medBergens Tidende, i Stavanger medStavanger Aftenblad og i Kristiansand medFædrelandsvennen.

Med Morgenlevering.no kan du få nybakte brød og bakervarer, ferskpresset juice, blomster og mye mer levert fraktfritt hjem til deg før du står opp.

Om Schibsted Vekst

Styletime var opprinnelig en del av Schibsted sin satsning på vekstinitiativer, Schibsted Vekst . Schibsted Vekst er hjem for en rekke spennende digitale tjenester:

Lets deal vil gi sine brukere “følelsen av en god deal”. Her kan du finne restauranter, skjønnhetsbehandlinger, reiser, kurs og masse annet til sterkt rabatterte priser.

Prisjakt er en tjeneste som lar deg sammenligne priser på alle mulige produkter, både på nett og i butikk.

MittAnbud gjør det enkelt for deg å hente inn fagfolk. Skal du pusse opp, flytte eller trenger vaskehjelp finner du et stort utvalg her.

Kickback er et fordelsprogram som lar deg handle billigere på nett. Er du medlem får du penger tilbake, eller såkalt “Kickback”, hver gang du handler hos en av deres partnere.

Lendo gir deg muligheten til å sammenligne banker for å finne den beste og rimeligste refinansiering eller forbrukslån.

Styletime er opptatt av å ta vare på dine personlige data og har derfor oppdatert vår personvernerklæring, Les mer

OK