Hvordan forme øyenbryn? Mini-guide til brynstyling

Å få symetriske øyenbryn med riktig form og farge er ikke alltid like enkelt. Om du er en av de som skulle ønske du brukte litt mindre tid på brynene dine om morgenen, burde du prøve brynstyling eller microblading!

Slik finner du best pris på frisør, vipper og negler

Skulle du kanskje tatt juleklippen og fikset neglene før julebordet? Ingen grunn til å stresse med å finne gode tilbud på Black Friday. Her finner du Styletime sine beste priser på frisør, vippe-extensions og negler i Oslo, Østfold og Bergen. 

Giveaway: Vinn julekalender til deg og en venn!

Yes! Konkurranse! På Styletime sin Instagram kan du nå vinne eksklusive beauty-julekalendere fra Rituals og Clinique til deg og en venn! Alt du trenger å gjøre er å tagge en venn og følge Styletime, så er dere begge med i trekningen av julekalenderne med en samlet verdi på over 1200kr. 

Slik blir du festklar til julebordet!

Vil du skinne litt ekstra på julebordet i år? I samarbeid med Styletime gir jeg deg tipsene du trenger for partysesongen og hvilke behandlinger du virkelig bør unne deg før den store festen!

Er balayage noe for meg?

Balayage. Du har sikkert hørt om det, men som mange andre er du både usikker på hva det egentlig er, og hva som gjør denne behandlingen så spesiell. Her har du alle svarene du trenger før du bestiller din neste frisørtime.

Inspirasjon til halloween sminken

Halloween nærmer seg, og flere og flere legger mye tid i det perfekte kostymet og den perfekte sminken. Skal du på halloween party og ønsker å skille deg ut? Vi har samlet våre beste tips og inspirasjon fra våre salonger til halloween sminke.

Dette må du vite før du tar hull i ørene

Er du en av de som ikke turte å ta hull i ørene da du var liten, eller kanskje du har et barn som så gjerne ønsker seg fine øredobber? På Styletime.no finner du flere salonger som tilbyr hull i ørene – både for voksne og barn.

Gi deg selv en energiboost i høst!

Sommervarmen er et tilbakelagt kapittel, dagene blir kortere og mørkere og de første høstforkjølelsene har meldt sin ankomst. Kom energimangelen og førjulsstresset i forkjøpet, og forbered kroppen på vintersesongen! Jeg har testet tre behandlinger på Styletime for å få en energiboost og et pusterom i hverdagen.

Hva er egentlig microblading?

Microblading er kanskje en av de største skjønnhetstrendene akkurat nå – og det skjønner vi veldig godt. For hvor deilig hadde det ikke vært å ha perfekte bryn til en hver tid?

Hvilken massasje skal jeg velge?

Du vil ha en massasje, men det er ikke alltid like enkelt å vite hvilken massasje du skal velge. Her har du en enkel guide til hvordan du kan finne riktig behandling for deg. Vet du allerede hvilken behandling du vil ha? Se Styletime for sammenligning av salonger som tilbyr massasje i Oslo.