Styletime tester: Japansk manikyr

Vi har testet japansk manikyr! En behandling som skal styrke dine naturlige negler, og gi dem en nydelig rosa perleglans.

Åpnet salong midt i pandemien

På 100% trygg korona-avstand (også kalt telefon) har vi i Styletime tatt en prat med eier og daglig leder på nyåpnede Backstage of Beauty i Oslo; Agne Ramanauskaite. For hvordan har det egentlig vært å åpne salong under pandemien, og hvordan blir smittevern ivaretatt når du skal ta freshe deg litt opp før jul?

Slik kan du støtte favorittsalongen din fra sofakroken

Det beste du kan gjøre for å støtte din favorittsalong er selvsagt å bestille en time. Men, om du allerede har klippet deg, eller av andre grunner ikke har besøkt salongen på en stund, har vi noen tips til hvordan du kan støtte favorittsalongen din fra sofakroken:

Styletime tester: Dypvevsmassasje

Flere måneder på hjemmekontor fikk oss til å teste dypvevsmassasje, som er en massasje som skal løsne opp bindevevet og redusere vondter. What’s not to like?!

Styletime tester: Dyprens ansiktsbehandling

Vi har testet dyprens ansiktsbehandling! En behandling som er akkurat det det høres ut som – en dyp rens av huden din for en ny, fresh start uten urenheter!

Guide: Hvilken form på neglene passer best for meg?

Skal du ta en manikyr, sette på gelenegler eller akrylnegler, men er litt usikker på hvilken form på neglene du skal velge? We got your Back!Her er en liten guide til de mest populære negleformene, slik at du enklere kan finne en form som passer for akkurat deg.

Ulike teknikker for striping av hår

Det finnes flere måte å stripe håret, og det kan være vanskelig å vite hva du skal velge. Her er Styletime sin guide til striping av hår.