Hvilken massasje skal jeg velge?

Du vil ha en massasje, men det er ikke alltid like enkelt å vite hvilken massasje du skal velge. Her har du en enkel guide til hvordan du kan finne riktig behandling for deg.

Hvordan finne salonger med lave priser på vippe-extensions

Billig vippe-extensions er ikke alltid like enkelt å få tak i, men det finnes! For å enklere finne flinke salonger hvor du kan få fine vipper uten å tømme lommeboken, har Styletime laget en liten guide til hva du burde se etter.

Tre enkle tips for å bevare sommergløden i høst

Høsten er i gang, men de fleste av oss har vanskeligheter med å gi slipp på den gode sommerfølelsen, med overskudd, energi og glødende solkysset hud. Jeg deler mine beste tips for å beholde den freshe sommerfølelsen litt lenger, slik at du kan ta med deg gløden inn i høsten.

7 tips til en vellykket barneklipp

Det er ikke alle barn som er like glad i å gå til frisøren. Her har du tipsene til hvordan neste barneklipp kan bli best mulig  – både for deg og barnet.

Hvordan ta vare på føttene hjemme

Føttene er med deg overalt. På stranden, trening, date og jobb. Dessverre kan det være lett å glemme å ta pedikyr. Her har du tipsene til hvordan du best mulig kan ta vare på føttene hjemme.

Senk skuldrene med floating

Har du også vanskelig for å senke skuldrene, legge fra deg mobilen og slappe helt av? Da burde du prøvde floating for total avslapning. Da flyter du vektløst i perfekt temperert vann, uten lyd, lys og andre forstyrrende elementer. 

Hva er forskjellen på fotpleie og fotterapi?

Når du skal få fine føtter til sommeren kan det være vanskelig å vite hvilken behandling som passer for deg. Trenger du pedikyr, fotpleie eller fotterapi? Hva er egentlig forskjellen på disse behandlingene?