Hva er hårfjerning med laser?

Er du lei av barbering, napping og voksing, kan hårfjerning med laser være et godt alternativ for uønsket hårvekst.

Hva er kjemisk peeling?

Kjemisk peeling er en ansiktsbehandling som fornyer og revitaliserer huden ved hjelp av ulike syrer. En perfekt behandling for deg som vil gi ansiktet ditt ny glød og en jevnere hudtone!

Finn riktig ansiktsbehandling til din hud

Det finnes hundrevis av ulike ansiktsbehandlinger, så hvilken passer for akkurat din hud? Her er Styletime sin guide til hvordan du velger riktig ansiktsbehandling.

Er balayage noe for meg?

Balayage. Du har sikkert hørt om det, men som mange andre er du både usikker på hva det egentlig er, og hva som gjør denne behandlingen så spesiell. Her har du alle svarene du trenger før du bestiller din neste frisørtime.

Dette må du vite før du tar hull i ørene

Er du en av de som ikke turte å ta hull i ørene da du var liten, eller kanskje du har et barn som så gjerne ønsker seg fine øredobber? På Styletime.no finner du flere salonger som tilbyr hull i ørene – både for voksne og barn.

Hva er egentlig microblading?

Microblading er kanskje en av de største skjønnhetstrendene akkurat nå – og det skjønner vi veldig godt. For hvor deilig hadde det ikke vært å ha perfekte bryn til en hver tid?

Hvilken massasje skal jeg velge?

Du vil ha en massasje, men det er ikke alltid like enkelt å vite hvilken massasje du skal velge. Her har du en enkel guide til hvordan du kan finne riktig behandling for deg. Vet du allerede hvilken behandling du vil ha? Se Styletime for sammenligning av salonger som tilbyr massasje i Oslo.

Hvordan finne rimelige vippe-extensions

Billig vippe-extensions er ikke alltid like enkelt å få tak i, men det finnes! For å enklere finne flinke salonger hvor du kan få fine vipper uten å tømme lommeboken, har Styletime laget en liten guide til hva du burde se etter.

7 tips til en vellykket barneklipp

Det er ikke alle barn som er like glad i å gå til frisøren. Her har du tipsene til hvordan neste barneklipp kan bli best mulig  – både for deg og barnet.