Styletime tester: Japansk manikyr

Vi har testet japansk manikyr! En behandling som skal styrke dine naturlige negler, og gi dem en nydelig rosa perleglans.

Styletime tester: Dypvevsmassasje

Flere måneder på hjemmekontor fikk oss til å teste dypvevsmassasje, som er en massasje som skal løsne opp bindevevet og redusere vondter. What’s not to like?!

Styletime tester: Dyprens ansiktsbehandling

Vi har testet dyprens ansiktsbehandling! En behandling som er akkurat det det høres ut som – en dyp rens av huden din for en ny, fresh start uten urenheter!

Guide: Hvilken form på neglene passer best for meg?

Skal du ta en manikyr, sette på gelenegler eller akrylnegler, men er litt usikker på hvilken form på neglene du skal velge? We got your Back!Her er en liten guide til de mest populære negleformene, slik at du enklere kan finne en form som passer for akkurat deg.

Ulike teknikker for striping av hår

Det finnes flere måte å stripe håret, og det kan være vanskelig å vite hva du skal velge. Her er Styletime sin guide til striping av hår.

Hva er en skin fade?

Du har kanskje hørt om fade og skin fade, men skjønner ikke helt hva det går ut på? Vi har snakket med El-Corte Barbero i Oslo for å få svar på alt du måtte lure på!

Viktig informasjon om ditt neste salongbesøk

De fleste salongene er nå åpne, men salongbesøket vil kanskje ikke bli helt som før. Her er en liten liste over hva du bør tenke på før og under ditt neste salongbesøk.