Barneklipp

Behandlinger

7 tips til en vellykket barneklipp

Det er ikke alle barn som er like glad i å gå til frisøren. Her har du tipsene til hvordan neste barneklipp kan bli best mulig  – både for deg og barnet.

 

Snakk med frisøren. Frisøren kjenner ikke barnet ditt. Gi derfor beskjed om at det er første frisørbesøk, eller at det ikke alltid er like populært å klippe håret. Allerede når du bestiller timen kan du skrive dette i kommentarfeltet på bookingen.

 

Snakk med barnet ditt. Selvsagt kan det være skummelt å dra til frisør om man ikke helt vet hva det er. Forklar barnet ditt hva en frisør er, og hva som skal skje. Se gjerne på andre barn og venner sitt hår, og spør hvordan ditt barn ønsker å bli på håret.

 

Det er ikke alle barn som er like glad i å gå til frisøren. Her har du tipsene til hvordan neste barneklipp kan bli best mulig  - både for deg og barnet.

 

Belønning. Dette er ikke dagen for å spare på iskremen og iPad-tid. Ofte kan det gå litt lettere om det er en belønning å få i etterkant av en barneklipp.

Flere frisører har også tilpassede barnestoler, godteri og fargespray som kan gjøre frisørtimen ekstra gøy.

 

Hold barnet opptatt. Jo roligere barnet sitter, jo raskere går klippen. Ta gjerne med deg en iPad, eller la barnet låne en telefon slik at det ikke er underholdningen det står på.

 

Se etter de mindre salongene. I en mindre salong er det ikke like mye støy, og du kan få en mer personlig opplevelse enn i en stor salong.

 

 

Det er ikke alle barn som er like glad i å gå til frisøren. Her har du tipsene til hvordan neste barneklipp kan bli best mulig  - både for deg og barnet.

 

Gi dere på topp. Er det ikke helt dagen, er det bedre å avslutte barneklippen for tidlig enn for sent. Prøv heller en annen dag, kanskje på en annen salong. 

 

Få riktig pris. De fleste friøsører har egne priser for barneklipp. Ofte regnes barneklipp som opp til 12 år, noen har også egne priser for yngre barn og ungdom. Om dere må avslutte klippen før det er ferdig, kan det være lurt å avtale pris på forhånd, slik at du slipper å betale full pris for en uferdig klipp.

 

Les også: Hvordan klippe seg rimeling i Oslo sentrum?

 

På Styletime finner du et godt utvalg frisører som tilbyr barneklipp. Se salongen og bestill time her.

Eller kanskje det er du som skulle vært til frisøren? Se alle frisørene på Styletime.