På Styletime.no finner du flere salonger som tilbyr hull i ørene – både for voksne og barn.

Behandlinger

Dette må du vite før du tar hull i ørene

Er du en av de som ikke turte å ta hull i ørene da du var liten, eller kanskje du har et barn som så gjerne ønsker seg fine øredobber? På Styletime.no finner du flere salonger som tilbyr hull i ørene – både for voksne og barn.

Hva må jeg tenke på før jeg tar hull i ørene?

Først og fremst må du fortelle salongen eller klinikken om du har noen allergier, slik at behandlingen kan tilpasses. Tåler du alle metaller, eller må det brukes andre materialer i behandlingen? Dette er veldig viktig for salongen å vite slik at du ikke ender opp med en allergisk reaksjon.

Er det et barn som skal ta hull i ørene kan det være lurt å informere salongen om dette på forhånd, slik at de setter av nok tid til dere. For det kan jo være en litt ubehagelig opplevelse for de minste, og da er det fint å ha litt ekstra tid.

På Styletime.no finner du flere salonger som tilbyr hull i ørene – både for voksne og barn.

Når du kommer til salongen bestemmer du, sammen med behandleren hvor hullet skal være. Dette for å garantere at du blir fornøyd med resultatet.

Det viktigste spørsmålet for mange – Gjør det vondt?

Ja, det gjør litt vondt… men, heldigvis er det bare en kortvarig, litt sviende smerte. Så, ta det med ro. Det gjør ikke vondt lenge. Er det et barn som skal ta hull i ørene, kan du med fordel kjøpe en bedøvende krem på apoteket som smøres på før dere drar til salongen.

På Styletime.no finner du flere salonger som tilbyr hull i ørene – både for voksne og barn.

Etterpleie

God hygiene og rens er viktig å tenke på i tiden etter behandlingen. Hullene skal renses to ganger daglig med Pyrisept eller ren såpe og lunkent vann. Du må heller ikke ta for mye på ørene slik at bakterier fra hendene blir overført til hullene i øret. Da kan du fort få en betennelse.

Det er også greit å vite at øredobbene du får i behandling må brukes i rundt 6 uker etter behandling. Dette for at hullene skal gro ordentlig.

Ønsker du å bestille time i dag, eller i morgen? Sjekk Styletime.no for salonger i Oslo og Bergen som tilbyr hull i ørene.