Balayage lages ved at fargen «males» på håret med fri teknikk. Det vil si at håret ikke deles inni tynne striper, men små seksjoner av hår vil bli «malt» der solen vanligvis lysner håret.

Behandlinger

Er balayage noe for meg?

Balayage. Du har sikkert hørt om det, men som mange andre er du både usikker på hva det egentlig er, og hva som gjør denne behandlingen så spesiell. Her har du alle svarene du trenger før du bestiller din neste frisørtime.

Hva er balayage?

Du har kanskje sett det perfekt blonde håret til Gisele Bündchen? Eller den kule, sunkissed looken til Chrissy Teigen? De er nemlig noen av mange kjendiser som har balayage.

Balayage lages ved at fargen «males» på håret med fri teknikk. Det vil si at håret ikke deles inni tynne striper, men små seksjoner av hår vil bli «malt» der solen vanligvis lysner håret. Dette gjør at du får et naturlig og livlig fargespill i håret som rammer inn ansiktet. Den myke overgangen gjør dessuten at du ikke vil få en markant ettervekst. Hvor digg er ikke det?!

Balayage lages ved at fargen «males» på håret med fri teknikk. Det vil si at håret ikke deles inni tynne striper, men små seksjoner av hår vil bli «malt» der solen vanligvis lysner håret.
Balayage

Hvem passer det for?

Denne behandlingen passer for deg som ønsker å skape mer liv i håret og få en mer naturlig, solkysset hårfarge. Uansett lengde på håret vil du kunne få denne spesielle effekten, men fargespillet kommer spesielt godt frem i langt, bølgete hår.

Hvor kan jeg få balayage, og hva koster det?

Flere og flere salonger tilbyr nå denne behandlingen ettersom det er blitt veldig populært. På Styletime finner du flere salonger i både Oslo, Bergen, Akershus og Østfold med priser som varierer fra 1300 kr til opp mot 2800kr.

Hva er forskjellen på balayage og ombre?

En typisk ombre vil være mørkt hår med lysere tupper. Her vil du få en mer gradvis effekt fra rot til spiss. Hvor gradvis du ønsker fargen, og hvor stor overgang du vil ha, bestemmer du selv sammen med frisøren. Enkelt forklart er ombre en farge som legges horisontalt i håret, mens balayage er vertikal striping.

ombre gir deg et fint fargespill i håret
Ombre

Ønsker du å prøve balayage, kan du booke time direkte på Styletime.no. Der finner du et godt utvalg av frisører i både Oslo, Bergen, Drammen og Østfold.

Bestill time