ansiktsbehandlinger oslo

Behandlinger

Finn riktig ansiktsbehandling til din hud

Det finnes hundrevis av ulike ansiktsbehandlinger, så hvilken passer for akkurat din hud? Her er Styletime sin guide til hvordan du velger riktig ansiktsbehandling.

 

Styletime finner du flere salonger i Oslo, Bergen, Østfold og Akershus med et bredt utvalg ansiktsbehandlinger. Uansett hvilken pleie huden din trenger vil du derfor finne en ansiktsbehandling som passer for deg og ditt behov. Her er en kort beskrivelse av kundenes favorittbehandligner:

 

Lunsjbehandling

 

Lunsjbehandling, express hudpleie, party behandling – kjært barn har mange navn. Dette er en ansiktsbehandling for deg som ønsker en quick fix når du trenger litt ekstra glød og fuktighet. Behandlingen er særlig populær blant kommende bruder og i partysesongen for å gi huden et ekstra løft. Lunsjbehandling varer vanligvis kun i 30-40 min og kan tilpasses alle hudtyper.

 

Klassisk Hudpleie

Innen klassisk hudpleie finnes det flere forskjellige behandlinger, alle med ulike teknikker og produkter. Klassisk hudpleie er derfor en bra behandling for deg som ikke har tatt så mange ansiktsbehandlinger før. Kanskje du er litt usikker på hva huden din trenger, og hvilken hudtype du faktisk har? Da er klassisk hudpleie en god start og et sikkert valg da behandlingen passer for alle. I denne ansiktsbehandlingen får du hos de fleste salonger rens av huden, tilpasset ansiktsmaske, serum og fuktighetsgivende krem og lett massasje av ansiktet.

 

 

ansiktsbehandling styletime oslo
Hudpleie

Dyprens

Sliter du med urenheter i huden og trenger en ordentlig rens er dette ansiktsbehandlingen for deg. Dyprens har en rensende effekt, og kan bidra til å redusere både kviser og porer i huden. Rett og slett en dyp rensing av huden.

 

Peeling

Ønsker du å friske opp huden og få mer glød, kan peeling være et godt alternativ. Her fjernes døde hudceller slik at frisk, ny hud kommer frem! Ved å eksfoliere, eller peele huden, får du også en jevnere hudtone og en dyp rens av porer som ofte skaper urenheter i huden.

Peeling passer derfor godt for deg som ønsker å gi huden din en ekstra boost – uansett om du har fet eller tørr hud!

 

 

hudpleiebehandling styleboard

 

Kjemisk Peeling

Peeling er ikke nødvendigvis en skrubb av ansiktet med fine korn, slik du kanskje gjør hjemme. Kjemisk peeling er nemlig peeling av huden ved hjelp av en kjemisk løsning, ofte fruktsyrer. Behandlingen blir derfor også kalt syrepensling eller fruktsyrebehandling. 

Kjemisk peeling bidrar til å gjenoppbygge huden, gi den en ny glød og glatte ut fine linjer og grove strukturer i huden. Døde hudceller forsvinner slik at frisk, ny hud kommer frem. I tillegg har behandlingen en god effekt på aknearr og ujevn hudtone.

 

Kjemisk peeling kommer også i flere styrker. Er det første gang du prøver det,  kan det være lurt å velge en mild peel før du går over på de sterkeste peelingene.

 

 

kjemisk peeling styletime
Kjemsik peeling

 

Ps! Vær også oppmerksom på at sterkere kjemiske peelinger gjør at huden flasser et par dager etter behandlingen. Dette er en del av behandlingsprogrammet, men det kan være lurt å ha i bakhodet når du skal bestille time.

 

Microneedling

Microneedling er en fellesbetegnese på blant annet DermaPen, Dermaroller og Dermafix. Behandlingen utføres ved at mange små nåler lager tynne kanaler i overhuden slik at huden aktiverer sin reparasjonsmekanisme for å reparere “skader” fra nålene. Dette bidrar til at huden danner kollagen og elastin som igjen reduserer rynker og fine linjer. Microneedling har derfor en god oppstrammende effekt, samtidig som store porer og arr reduseres. Dette gjør at behandlingen passer aller best til moden hud.

 

For best resultat anbefales det å ta en kur på flere behandlinger.

 

 

microneedling oslo styletime
Microneedling

Diamantslip

Diamantslip, eller krystallslip, er også en form for peeling av ansiktet. Her “slipes” huden skånsomt med diamantkrystaller. Dette gjør at døde hudceller fjernes og ny, frisk hud kommer frem. Behandlingen passer for alle hudtyper, og særlig deg som ønsker å friske opp huden, redusere fine linjer og få en glatter hud. 

 

 

diamantslip ansiktsbehandling
Diamantslip og krystallslip

 

Fortsatt usikker på hvilken behandling du skal velge? Se alle ansiktsbehandlinger, sammenlign priser og bestill time dirkete på Styletime.no

 

Bestill time