Ulike teknikker for striping av hår

Det finnes flere måte å stripe håret, og det kan være vanskelig å vite hva du skal velge. Her er Styletime sin guide til striping av hår.

Hva er en skin fade?

Du har kanskje hørt om fade og skin fade, men skjønner ikke helt hva det går ut på? Vi har snakket med El-Corte Barbero i Oslo for å få svar på alt du måtte lure på!

Alt du trenger å vite om keratinbehandling

Vil du at håret ditt skal være like shiny som i en shampo reklame? Da er keratinbehandling en god løsning for deg med frizzy hår som er lei av å bruke glattetang hver morgen. 

Hårfarging: Hva er en toner?

Er ikke du heeelt fornøyd med hårfargen din, og ønsker en liten touch-up? Da er kanskje en toner løsningen for deg!

Trender 2020: Hår, negler og sminke

Nytt år og nye beauty-trender! Styletime har snakket med flere flinke spesialister om hva de tror kommer til å bli de største trendene i 2020 innen hår, negler og sminke. 

4 tips før du skal farge håret

Du har sikkert både Googlet og scrollet timevis på Insta for å finne den perfekte fargen, men hele jobben må faktisk ikke overlates til frisøren. Her er noen tips til hva du kan gjøre før du skal farge håret for å få best mulig resultat!

Fant drømmefrisør på studentbudsjett

Studenten Michael (26) og Solveig (18) var begge på leting etter en frisørsalong med dyktige frisører, som samtidig skulle passe inn i studentbudsjettet. Gjennom Styletime traff de blink på første forsøk.

Hvordan spare penger på brudestyling

Det er mye som skal på plass før bryllupet, og utgiftene er mange. Her er Styletime sine tips til hvordan du kan spare penger på brudestyling, brudeoppsett og brudesminke! 

Finn best pris på frisør, vipper og negler før jul

Skulle du kanskje tatt juleklippen og fikset neglene før julebordet? Ingen grunn til å stresse med å finne gode tilbud på Black Friday. Her finner du Styletime sine beste priser på frisør, vippe-extensions og negler i hele Norge.