Bli inspirert

Guide: Hvilken form på neglene passer best for meg?

Skal du ta en manikyr, sette på gelenegler eller akrylnegler, men er litt usikker på hvilken form på neglene du skal velge? We got your Back!
Her er en liten guide til de mest populære negleformene, slik at du enklere kan finne en form som passer for akkurat deg.

Rund

Rund form gir en naturlig look! Denne praktiske formen passer for alle lengder og er enkel å vedlikeholde. 

Oval

En feminin klassiker! Ovale negler gir et inntrykk av lengre, og smalere fingre. Passer best på lengre negler, som gelenegler eller akylnegler med forlengelse (om du ikke er så heldig å ha lange, sterke negler naturlig).

Form på neglene: oval negleform med rosa farge
Oval negleform

Mandel

Manelform eller almond shape, er litt spissere og smalere enn ovale negler og gir et inntrykk av lengre og smalere fingre.

Firkantet

Firkantet form passer perfekt for deg som ønsker korte negler med lite vedlikehold. Om du vil ha en litt mer naturlig form på neglene kan du spør etter «rounded square» hvor kantene er litt mer avrundet eller «squoval». «Squoval» er en blanding av oval og firkantet form hvor du får lengden fra ovale negler, med firkantet form på tuppen.

Form på neglene: negler med firkantet form
Negler med firkantet form

Stiletto

Hot, hot hot! Spisse, lange negler for deg som tør! Passer for deg som vil prøve en ny form på gele– eller akrylneglene. På grunn av formen er dette negler som kan bli litt skjøre og brekke lett, så kanskje ikke det beste valget før du skal pusse opp eller ordne i hagen.

Ballerina / Coffin

Ballerina, eller coffin shape er blitt veldig populært de siste årene og passer perfekt for deg som er glad i lange negler! Som navnet tilsier er denne formen lik ballerinasko, med en lang base og tilnærmet firkantet tupp.

Dette er en form som er vanskelig å lage på naturlige negler (med mindre du er veldig heldig og har sterke, lange negler), så for å få perfekt form kan det være lurt å ha gelenegler eller akrylnegler som base.

Former på neglene: ulike negleformer du kan få på gelenegler og akrylnegler
Ulike negleformer

Ønsker du å fikse neglene? På Styletime finner du hundrevis av flinke neglesalonger som tilbyr manikyr, shellac, gelenegler og akrylnegler.

Se alle salongene, sammenlign priser, les omtaler og bestill time direkte

Se alle salonger på Styletime