massasje for å lindre plager fra hjemmekontor

Bli inspirert

Har hjemmekontoret satt sine spor? Da bør du prøve en av disse massasjene!

Har hjemmekontoret satt sine spor? Da kan det kanskje være lurt å unne seg en massasje for å få en fresh start på uka!

Her er en guide til hvilken massasje som passer best for deg som sliter med klassiske «kontor-problemer».

Nakke-og ryggmassasje

Nakke- og ryggmassasje går direkte på musklene som har det «verst» på hjemmekontoret. I en nakke-og ryggmassasje er det ofte en kombinasjon mellom klassisk massasje og dypvevsmassasje for å løse opp knuter i rygg og ja, nakke.

Dette er en av de mest populære massasjene på Styletime.no, og det er det flere grunner til! I og med at det er en behandling som kun går på nakke og rygg, er denne behandlingen ofte litt kortere enn en full kroppsmassasje, og dermed lavere pris. Men ikke fortvil, du finner også nakke-og ryggmassasje som varer i opp til 90 minutter!
Så hvorfor ikke ta en deilig massasje i lunsjen?

30 min rygg- og nakkemassasje, fra 400kr på Styletime.no

Klassisk massasje

Klassisk massasje er akkurat hva det høres ut som – en klassisk massasje. Behandlingen løsner både opp i muskelknuter og øker blodsirkulasjonen slik at kroppen kan restituere raskere og bedre seg selv.

Denne massasjen tilpasses (som andre massasjer) kundens behov og er et godt valg for deg som ønsker å gi kroppen din en ny start!

60 min klassisk massasje, fra 600 på Styletime.no.

Dypvevsmassasje

Dypvevsmassasje, eller deep tissue massage er en type massasje som masserer og legger press på det dypere laget av muskler (der «problemet» ofte oppstår).

Derfor er dette en massasjeteknikk som blir mye brukt for å lindre smerter som kan oppstå ved stillesittende arbeid og klassiske kontor-vondter. Massasjen er også mye brukt for kroniske smerter og skader.

Så kort oppsummert: En mer dyptgående variant av klassisk massasje.

60 min dypvevsmassasje, fra 700kr på Styletime.no

Mange velger også akupunktur eller kopping for å løsne opp spenninger i rygg og nakke. Finn salonger i nærheten som tilbyr dette her.

På Styletime finner du massasjestudio i næheten av deg som tilbyr nevnte – og mange andre massasjer. Se massasjestudio, les omtaler fra andre kunder, se priser og bestill time direkte

Finn massasjestudio i nærheten