brazilian, eller brasiliansk voksing

Behandlinger

Hjelp! Jeg skal ta brazilian!

Er det første gang du skal prøve brazilian eller brasiliansk voksing av underliv, og synes det virker litt skummelt? Her er noen tips som kanskje hjelper deg med å roe nervene.

Dress for the occation

Dette er ikke dagen for blondetruse og skinny jeans. Etter behandlingen kan huden lett bli irritert, så ha på myke bomullstruser og en litt løs bukse for å unngå røde nupper. Kjole eller skjørt er også gode alternativ nå på sommeren.

Spør etter engangsundertøy

Er ikke du helt komfortabel med å kle av deg alt? De fleste salongene har engangstruser du kan ha på deg mens du blir vokset. Da føler du deg litt mer tildekket, og kanskje mer komfortabel. Uansett vil du få et håndkle for å dekke til de områdene som er ferdig vokset.

Det er en vanlig dag på jobben for terapeuten

Selv om det kanskje er første gangen du skal ta brazilian, er ikke dette noe nytt for terapeuten. Hun er tross alt utdannet til akkurat dette og har gjort det utallige ganger før. De har sett det meste, så det er ingen grunn til å bli nervøs eller ukomfortabel. Dette er jo faktisk en vanlig dag på jobben.

Slapp av

Vi vet det ikke er så enkelt, men legg deg ned og pust godt ut…For du vil ha en mye bedre opplevelse om du ikke har hver muskel i helspenn. Ja, det gjør vondt, men det er ferdig på knappe 20 minutter – og resultatet vil vare i flere uker! Så det er absolutt verdt det!

Les også:Gjør brasiliansk voksing vondt?

Book Brazilan