dyprens ansiktsbehandling i salong

Behandlinger

Styletime tester: Dyprens ansiktsbehandling

Vi har testet dyprens ansiktsbehandling! En behandling som er akkurat det det høres ut som – en dyp rens av huden din for en ny, fresh start uten urenheter!

Hvem passer behandlingen for?

I følge Jeanette på OMS Skin er dyprens en behandling som passer alle hudtyper.

Dette fordi produkter og utførelsen av behandlingen tilpasses akkurat deg og din hud. Så dyprens passer for både ung og aldrende hud – uansett om du sliter med akne, eller bare har noen få urenheter.

Hvordan utføres dyprens?

Dyprensen vi testet startet med en grundig rens av huden for å fjerne sminke og andre urenheter, etterfulgt av varm damp for å åpne opp porene. Når porene var åpnet, klemte terapeuten ut overflødig talg og hudormer. Dette gjøres kun om det er nødvendig.

Avslutningsvis fikk vi en peeling for å rense huden i dybden, etterfulgt av en maske tilpasset hudtype. Vi fikk en fuktighetsgivende og rensende maske.

De ulike stegene vil selvsagt variere noe fra salong til salong, men uansett hvilken salong du velger å dra til vil du få en grundig og dyptgående rens av huden din.

Hvilket resultat kan jeg forvente?

Etter vi testet dyprens føltes huden fresh og ren med en ny glød! Men, på grunn av utklemmingen (om huden din trenger det) er det ikke en behandling som passer rett før du skal på fest, da huden er litt rød og «preget» den første dagen.

I løpet av behandlingen får terapeuten god tid til å se hva huden din trenger, og hvordan den kan bli best mulig. Så dyprens er også en fin start-behandling for deg som ønsker å starte med et nytt hudpleieprogram eller få en grundig analyse av huden.

Som med de fleste andre ansiktsbehandlinger er det anbefalt å ta flere behandlinger over en periode for optimalt resultat.

Pris og varighet

På Styletime koster dyprens fra 700 kr, og varer i rundt 60 minutter.

Vi testet dyprens hos OMS Skin, men du finner også mange andre salonger og klinikker som tilbyr denne behandlingen på Styletime.

Se salonger, sammenlign priser, les omtaler og bestill time direkte!

Bestill dyprens