microneedling styletime rynkebehandling

Behandlinger

Hva er microneedling?


Microneedling blir stadig mer populært! For ikke bare skal microneedling glatte ut rynker, det skal også gi huden din glød, redusere aknearr og minske store porer. Så… hvordan fungerer denne behandlingen egentlig?

Microneedling går kort fortalt ut på at huden stikkes med mange små nåler som lager mikrokanaler i huden. Dette stimulerer til ny cellevekst og bidrar til at huden reparerer seg selv på grunn av den kontrollerte «skaden» som er påført. I tillegg blir huden penslet med et serum tilpasset ditt behov, slik at behandlingen får enda bedre effekt ved at virkestoffene trekker inn i mikrokanalene.

Hva hjelper microneedling mot?

  • Stramme opp huden
  • Redusere store porer
  • Redusere arr, aknearr og fine linjer
  • Minske pigmentering
  • Gi huden ny glød!

Behandllingen har derfor god effekt på huden i ansiktet, men kan også brukes for å redusere strekkmerker på kroppen og aknearr på ryggen.

Hva bør jeg tenke på før behandlingen?

Etter behandlingen blir huden rød og irritert, men dette går over etter 12-48 timer. Så kanskje ikke planlegg en photoshoot rett etter timen din. Men, ta det med ro… Det går over 🙂

Det brukes jo nåler, gjør behandlingen vondt?

Dette varierer selvsagt fra person til person, men de fleste opplever at behandlingen gjør litt vondt. Spesielt der huden er tynnest. Uansett er dette er ingen langvarig smerte. For beauty is pain, isn´t it? 

Når vil jeg se resultater?

Microneedling gir resultater allerede etter første behandling. Da vil du se at huden din har fått en ny glød og blitt strammere. Tar du flere behandlinger med ca 4-6 ukers mellomrom vil du merke større og mer langvarig effekt. Av den grunn er det derfor anbefalt å ta microneedling som en kur over en lengre periode.

Du vil også se at huden din forbedrer seg dag for dag, da det kan ta litt tid før huden din tar opp virkestoffene og begynner å reparere seg selv.

Er microneedling det samme som Dermapen?

Ja, Dermapen er et merke som brukes til microneedling. Dermafix, SkinPen og Dermaroller er andre varianter. Alle disse merkene har ulike fremgangsmåter, så hvilke som er best for deg er best å finne ut sammen med en terapeut. Felles for alle er at det er varianter av microneedling.

På Styletime finner du salonger over hele Norge som tilbyr microneedling, Dermapen, Dermafix og SkinPen.

Finn salong