voksing med sukkerpasta eller sugaring er mer skånsomt enn vanlig voks

Behandlinger

Hva er sugaring og hvorfor burde du prøve det?

Sugaring er blitt veldig populært i Norge, og med dens mange fordeler skjønner vi godt hvorfor flere nå velger voksing med sukkerpasta!

Slik som navnet tilsier, skiller sugaring seg fra annen voks ved at det er basert på mer naturlige ingredienser – og selvsagt med sukker som hovedingrediens. Flere og flere salonger tilbyr nå denne behandlingen, så om du ønsker å prøve det burde du se etter voksing med sukkerpasta, sukkervoks eller sugaring neste gang du bestiller time.

 

Sugaring er blitt mer og mer poulært
Sukkerpasta som brukes ved sugaring

Fordeler med sugaring

  • Voksen fester seg kun rundt hårstråene, og ikke på huden. Derfor er det en skånsom behandling som ikke irriterer, og egner seg godt for deg med sensitiv hud.
  • Når voksen fester seg rundt hårstråene, hindrer det at hårene brekker – noe som ofte resulterer i inngrodde hår og nupper. Så for deg som sliter med inngrodde hår, kan sugaring være et godt alternativ.
  • Voksen er ikke varm, men holder romtemperatur. Voksen egner seg derfor godt til sensitive områder som brasiliansk og voksing av ansiktshår.
  • Voksen påføres i hårets retning, og dras av mot hårets retning. Dette gjør at også de små, tynne hårstråene blir fjernet.
  • Som ved vanlig voks, vil du være hårfri i opp til 2-3 uker.
  • Behandlingen oppleves ofte som mindre smertefullt enn vanlig voks.

   

Se alle salongene og book din neste time på Styletime.no

Finn salong