Behandlinger

Hvilken massasje skal jeg velge?

Du vil ha en massasje, men det er ikke alltid like enkelt å vite hvilken massasje du skal velge. Her har du en enkel guide til hvordan du kan finne riktig behandling for deg. Vet du allerede hvilken behandling du vil ha? Se Styletime for sammenligning av salonger som tilbyr massasje i Oslo.

Finn salong

Klassisk massasje

Klassisk massasje, eller også kalt svensk massasje er som navnet tilsier – en klassisk massasje for hele kroppen. Her tilpasses behandlingen mye etter kundens behov. Terapeuten bruker ulike teknikker og trykk for å løsne opp spenninger i kroppen og redusere muskelknuter. Andre positive effekter er mindre stress og bedre utrensing av avfallsstoffer i kroppen. Dette er derfor en behandling for deg som ønsker en mer dyptgående massasje over hele kroppen.

Rygg- og nakkemassasje

En klassisk massasje på kun rygg og skuldre. Dette er en veldig god behandling for deg som jobber på kontor og sitter mye foran PC, på grunn av den forebyggende effekten på for eksempel musearm og stiv nakke. Behandlingen er også kortere enn en full kroppsmassasje, og dermed et godt valg i en stressende hverdag når du har mye på agendaen.

Gravidmassasje

Det kan være slitsomt å være gravid, så dette fortjener du!

Gravidmassasje passer for deg som er gravid i 2. trimester og utover. Massøren fokuserer på de områdene som blir mest belastet under graviditeten som ben og nedre del av ryggen for å øke blodsirkulasjonen og løsne opp spenninger i kroppen. Behandlingen vil foregå mens du ligger på siden med god støtte under magen, slik at du virkelig får slappet av. En behandling du absolutt burde unne deg om du er gravid, eller om du vil gi en fin gave til en gravid kjæreste eller venn.

Gravidmassasje
Gravidmassasje

Aromamassasje

Dette er en avslappende og beroligende massasje med bruk av aromaoljer. Formålet med aromamassasje er mer rettet mot avslapping, enn å løsne opp muskelknuter. Behandlingen skal også ha en beroligende effekt på nervesystemet, og kroppen gir slipp på spenninger og stress. Det brukes også velduftende, naturlige aromaoljer som tilpasses hver enkelt kunde for ekstra god effekt av behandlingen.

Avspenningsmassasje

Slapp av og nyt. Formålet med avspenningsmassasje, eller relax-massasje, er å redusere stress, få god avslapning og økt velvære. Massøren vil bruke myke og rolige bevegelser, så her er det ingen hard knaing. Ønsker du en velværemassasje og litt “me-time” er dette behandlingen for deg. Og husk! Ikke ha store planer etter denne behandlingen, for du vil nok bli veldig trøtt og avslappet.

Hot Stone massasje

I hot stone massasje brukes varme lavasteiner til å massere med. Og nei, det er ikke så varmt at du brenner deg… Hot stone massasje gir god avspenning for musklene, og varmen fra steinene øker blodsirkulasjonen som igjen bidrar til at kroppen enklere kvitter seg med avfallsstoffer. Hot sone er ikke like dyptgående som klassisk massasje, og en god behandling om du ønsker å løsne spenninger i musklene, men samtidig få en herlig spa-følelse.

Hot stone massasje
Hot stone massasje

Styletime finner du flere gode massasjestudio i både Oslo, Bergen og Drammen.

Book massasjetime