fjerning av vippe extensions i salong

Behandlinger

Hvordan fjerne vippe-extensions?

Er du lei vippene dine? Les disse rådene før du begynner å eksprimentere med å fjerne vippe-extensions!

Spør du hvilken som helst vippetekniker vil de ikke anbefale deg å fjerne vippene selv. Hvorfor det? Nei, det er rett og slett fordi det er veldig stor sjanse for at du skader dine egne vipper eller i verste fall mister de.

Vippe-extensions skal falle av sammen dine naturlige vipper, og det er derfor du trenger påfyll av vippe-extensions. Så om du fjerner vippe-extension selv, uten at vippene er «klar for det», vil du ende opp med svært få vipper, i motsetning til om du gjør det hos en salong.

I salongen vil nemlig vippeteknikneren påføre et middel som løsner opp limen på vippene slik at du ikke skader dine naturlige vipper. Dette produktet er ikke noe du har i badehylla, og heller ikke noe du burde prøve å finne en substitutt for. For husk, øynene dine er sensitive og du må være veldig forsiktig med hvilke produkter du bruker i øye-området.

Fjerning av vippe-extensions i salong

Så – har du allerede brukt penger på å sette på vippene, er det en vel så bra investering å bruke et par hundre kroner på å fjerne de, om du ikke ønsker å ha vippe-extensions lenger. Da du kan risikere å ende opp uten (eller med svært få) vipper – og det vil du ikke!

Psst! På Styletime.no finner du flere flinke salonger som tilbyr fjerning av vippe-extensions.

Se salonger