voksing for menn

Behandlinger

Hvorfor er voksing for menn så populært?

Barbering av uønsket hårvekst kan være et slit.  Så, kanskje det er like greit å bare vokse det? 

Voksing for menn er en svært populær behandling, spesielt nå mot sommeren. Har du ennå ikke prøvd det, og er nysgjerrig på behandlingen får du svar på alle dine spørsmål her!

Hvorfor bør jeg vokse meg i stede for å shave?

Først og fremst gir voksing et mer langvarig resultat enn barbering. Når du vokser deg kan du forvente å være hårfri i 3-4 uker!

Du vil heller ikke få stubber slik som ved barbering, men et penere, glattere resultat. For når  du barberer deg kutter du av hårene nederst ved roten. Når du vokser deg derimot, fjernes hårroten, så håret som kommer tilbake blir tynnere og mykere. Ved voksing over tid kan i tillegg hårveksten minke.

Er det mange menn som vokser seg?

Oxana Nicolaisen på Wax and Beauty Lab forteller at de siste årene har antall menn som vokser seg økt veldig. Særlig intimvoksing, eller manzilian som det heter er blitt svært populært. Og kundene? De er i alle aldre, alt fra 20-60 år.  

voksing for menn

Hun merker at første gang kundene skal vokse seg er de fleste litt nervøse. Mye fordi de har hørt at det gjør veldig vondt, må kle av seg for noen de ikke kjenner og fordi de vet lite om behandlingen. Da er det viktig å huske at voksterapeuter gjør dette hver dag og er profesjonelle. Så det er bare å senke skuldrene, for dette er ikke noe å grue seg til.

“Etter 5 minutter slapper kundene av, og de innser at det faktisk ikke er så ille.” sier Oxana

Dette er vises også i tilbakemedlinger fra kunder på Styletime:

“Kjempefornøyd! Jeg er en mann i 20 årene og var veldig nervøs for å intimvokse meg, men dette gikk veldig bra. Slappet av etter 5 min og hun er veldig enkel å snakke med. Veldig bra resultat og gode priser! “ -Styletime bruker

Gjør det vondt?

Voksing er ikke behagelig, det er det ikke. Det er jo heller ingen hemmlighet at voksing av underliv kanskje er litt mer smertefullt enn voksing av rygg. Men ta det med ro -det er en kortvarig smerte. Om du ønsker å lese mer om dette, se denne artikkelen.

voksing menn

Hva koster det?

Avhengig av hvilket område du skal vokse, koster det mellom 200-800 kr for et område. Flere salonger tilbyr også pakkepriser på voksing av flere områder.

(psst… Flere salonger på Styletime har nå tilbud på voksing for menn, sjekk ut kampanjene her.)

Hvilke områder kan jeg vokse?

Du kan enkelt og greit vokse all uønsket hårvekst på kroppen – fra topp til tå. Oxana forteller at rygg, manzilian og bryst er de aller mest vanlige områdene.

Hva bør jeg tenke på før jeg vokser meg?

Det aller viktigste før du skal vokse deg, er å ha lange nok hår i området som skal vokses. Har du for korte hår blir det vanskelig for voksen å “få tak”, så for best mulig resultat bør du vente til hårene er like lange som et riskorn, ca 10-14 dager etter barbering.

Ha også på deg løse bomullsplagg, så huden får luft og ikke blir klam og svett. Da øker sjansen for nupper og inngrodde etter behandlingen. Det er heller ikke anbefalt å sole seg eller trene 24 timer etter behandlingen. Bestill derfor time i god tid før sydenturen.

voksing menn

Hvor kan jeg vokse meg?

Flere og flere skjønnhetssalonger tilbyr voksing for menn. På Styletime finner du et godt utvalg salonger, og du kan bestille time direkte.

Og sist men ikke minst; husk at dette er en helt vanlig behandling, og ingenting å være nervøs for. Terapauten er profesjonell og vokser både rygger og underliv hver dag. Så slapp av, og gå en hårfri sommer i møte.

Er du mye plaget med uønsket hårvekst kan permanent hårfjerning med laser være et alternativ.

Happy waxing!