manikyr med shellac røde lange negler

Behandlinger

Styletime tester: Manikyr med Shellac

Er du som oss, lei av neglelakk som chipper etter bare et par dager? Da bør du teste manikyr med Shellac du også!

Hva er manikyr med Shellac?

Manikyr gir deg stell av negler og neglebånd, som skaper et godt utgangspunkt for lakking av negler med Shellac.

Shellac er en type geleneglelakk som legges på dine naturlige negler, herdes i UV-lampe og holder seg shiny og plettfri, uten å chippe i opp til tre uker. Så denne behandlingen gir deg velstelte negler med skinnende og med en lakk som varer!

Shellac kan også brukes på gelenegler og akrylnegler om du ønsker å styrke neglene eller forlenge dem. Les mer om gele-og akrylnegler her.

Hvem passer behandlingen for?

Manikyr med Shellac passer for deg som vil stelle neglene dine og ikke tenke på neglelakk de neste ukene.

Hvordan utføres behandlingen?

Først blir neglene vasket, før neglebåndene skyves bakeover og eventuelt klippes om de er veldig tørre. Deretter blir neglene filt og klippet (om nødvendig) i ønsket form. Har du ujevne negler vil negleteknikeren skånsomt file de ned for å få en jevn og fin base.

Så er neglene klare for Shellac!

Etter neglene er stelt påføres en base som også herdes i UV-lampe. Deretter Shellac i flere lag med ønsket farge eller design, før topp-lakk og neglebåndsolje.

Ofte får du også en avsluttende håndmassasje med fuktighetsgivende krem.

Manikyr med shellac! Det som skiller Shelalc og gelelakk fra vanlig neglelakk er at den må herdes i UV-lampe
Det som skiller Shelalc og gelelakk fra vanlig neglelakk er at den må herdes i UV-lampe

Pris og varighet

Manikyr med Shellac koster fra 400 kr på Styletime, og behandlingen varer i rundt 60 minutt. Er du heldig finner du også et godt tilbud!

Resultat

Velstelte, glansfulle negler! Er du flink til å gi neglebåndene dine fuktighet , ikke pirke på neglene og bruker hansker når du for eksempel skal vaske opp, varer resultatet i flere uker! Hvor digg er ikke det?!

Absolutt en behandling som anbefales for deg som vil gi dine naturlige negler en liten oppfrisking!

NB! Shellac er et varemerke for geleneglelakk som herdes i UV-lampe og har lang varighet. Så velger du for eksempel manikyr med gelelakk vil du få tilsvarende resultat. Eneste forskjellen er produktene som brukes.

Vi testet manikyr med Shellac hos Nail’d it i Oslo, men du finner også hundrevis av andre neglesalonger på Styletime.no – både i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og flere byer!

Se alle salonger