idrettsmassasje eller sportmassasje er ikke bare for idrettsutøvere

Behandlinger

Tre grunner til å prøve idrettsmassasje

Enten du er støttemedlem på treningssenteret, frelst av crossfit eller toppidrettsutøver er idrettsmassasje, eller sportsmassasje noe du burde prøve. Her er tre grunner hvorfor.

Idrettsmassasje, eller sportsmassasje er en muskulær behandling, som kombinerer triggerpunktsmassasje med vanlig massasje. Så denne massasjen behandler både musklene, muskelfester og bindevev helt i dybden. Av den grunn er idrettsmassasje ikke bare for idrettsfolk, men også for deg som ønsker en dyp og grundig massasje av hele kroppen.

1. Forebygging er bedre enn reparering

Idrettsmassasje løsner opp knuter og spenninger i kroppen – før det begynner å gjøre vondt. Så enten du trener mye (og kanskje ikke er så flink til å tøye ut), eller sitter mye foran pc’en kan “problemet” løses før du kjenner det selv. Derfor har idrettsmassasje en forbyggende effekt på stramme og ømme muskler, ettersom det er en såpass dyptgående massasje.

Les også:Hvilken massasje skal jeg velge?

2. Løsner opp og booster restitusjon

Siden dette er en grundig massasje hvor muskler, muskelfester og bindevev masseres, øker blodsikulasjonen i disse områdene. Dette bidar til at restitusjonstiden forbedres og muskelplager repareres raskere. Når blodsirkulasjonen øker kan nemlig blodet lettere frakte vikitge byggeklosser som elastin og kollagen, slik at kroppen enklere kan reparere seg selv. Da får du kortere restutisjonstid, og ømme/såre områder bedres raskere.

idrettsmassasje hjelper kroppen til å restituere raskere

3. God uttøying

Alle trenger å strekke ut muskelene sine av og til. Ved hjelp at press på problemomådene, gir terapeuten muskelen en god strekk, slik at muskelene, og muskelfibrene blir godt utøyd. Dette gjør at du blir mykere og mer fleksibel.

Psst… Du vil få enda bedre utbytte av denne massasjen om det kombineres med fysisk aktivitet.

Ønsker du å prøve idrettsmassasje, finner du flere flinke massasjestudio over hele Norge på Styletime.no.

Se alle massasjestudio