striping av hår hos frisør

Behandlinger

Ulike teknikker for striping av hår

Det finnes flere måte å stripe håret, og det kan være vanskelig å vite hva du skal velge. Her er Styletime sin guide til striping av hår.

Hettestriper

En evig klassiker! Har du stripet håret ditt hjemme har du nok allerede prøvd hettestriper, men denne behandlingen kan du også gjøre profesjonelt hos frisøren.

Hettestriper utføres ved at små seksjoner med hår hentes ut fra en plasthette på hodet, før farge eller bleking påføres. Dette gjør at du får tynne striper som er jevnt fordelt. Hettestriper er derfor et godt alternativ om du vil ha mange striper, for å for eksempel få lyst hår over hele håret.

Hettestriper egner seg best for striping av hår på deg med kort eller skulderlangt hår.

Foliestriper

Kanskje den mest brukte teknikken hos frisører i dag. Ved foliestriping bruker frisøren en spiss kam til å hente ut striper fra seksjoner med hår. Deretter legges fargen og stripene pakkes inn i folie (eller annet) for at fargen skal virke.

Denne teknikken gir frisøren større fleksibilitet og det er lettere å variere tykkelsen og plasseringen av striper enn ved hettestriper. Derfor er dette en svært populær teknikk, da den enklere kan tilpasses kundens ønsker og i tillegg passer alle lengder hår.

Striping av hår styletime

Balayage

Jepp! Balayage er en type striping av hår. I en balayage «males» fargen på seksjoner hår med en fri teknikk. Derfor passer balayage både for langt og kort hår, og gir en naturlig «sun kissed» look.

Les mer om balayage her

Ser du etter frisør for striping av hår? På Styletime kan du sammenligne priser, lese tilbakemeldinger fra andre kunder og bestille time direkte hos hundrevis av salonger i Norge.

Se alle salonger