viktig å huske førs du skal ta spraytan

Behandlinger

Viktig å huske før du skal ta spraytan

Er du lei skjoldete ben, oransj hender og tenker at det er på tide med litt profesjonell hjelp for å få den perfekte brunfargen? Her er fem tips til hva du burde tenke på før du tar spraytan, slik at fargen blir best mulig.

1. Skrubb, skubb, skrubb

For å få et jevnt og fint resultat må underlaget være jevnt og fint. Skrubb derfor hele kroppen med en god peeling før behandlingen. Da får du bort døde hudceller som kan skape ujevnheter i fargen. Legg også litt ekstra kjærlighet i typiske tørre områder som albuer og knær.

2. Shave

Barber deg minst 24 timer før du skal ta spraytan. Da rekker porene å lukke seg, slik at fargen ikke trekker inn i de… Bruk også en god fuktighetskrem for å bevare huden myk og hydrert.

3. Hopp i dusjen

Ta deg gjerne en dusj rett før timen, men dette er ikke dagen du skal bruke den deilige dusj-oljen din eller smøre deg inn med en rik bodyloition. Dette kan nemlig gjør at spraytanen ikke “fester” seg så godt til huden.

4. Fjern all sminke

Fjern sminken din grundig. samme gjelder for deordorant og andre produkter du måtte ha på kroppen. Da får du et gullende rent underlag, klar til å få få den perfekte tan’en.

5. Bruk løse plagg

Ha på deg, eller ha med ekstra løse plagg slik at den freshe fargen din får litt ekstra pusterom (og ikke smitter av på klærne). Så ingen skinny-jeans, stramme sokker eller en tettsittende hvit t-skjorte. Dette er dagen for å gå all comfy!

…Husk også (noe avhengig av type spraytan) at du ikke kan dusje rett etter en spraytan, så du må vente noen timer før du “skyller av” deler av fargen.

For ja, rett etter timen vil du nok være litt mer tan enn hva du hadde forventet. Men slapp av, terapeuten vet hva de driver med, så fargen vil tone seg ned etter den etterlengtede dusjen.

Styletime.no kan du enkelt få oversikt over salonger i ditt nærområde og booke din neste time for spraytan.

Book spraytan