Hvordan forme øyenbryn? Mini-guide til brynstyling

Å få symetriske øyenbryn med riktig form og farge er ikke alltid like enkelt. Om du er en av de som skulle ønske du brukte litt mindre tid på brynene dine om morgenen, burde du prøve brynstyling eller microblading!

Hva er egentlig microblading?

Microblading er kanskje en av de største skjønnhetstrendene akkurat nå – og det skjønner vi veldig godt. For hvor deilig hadde det ikke vært å ha perfekte bryn til en hver tid?

Hvordan finne rimelige vippe-extensions

Billig vippe-extensions er ikke alltid like enkelt å få tak i, men det finnes! For å enklere finne flinke salonger hvor du kan få fine vipper uten å tømme lommeboken, har Styletime laget en liten guide til hva du burde se etter.

Hva er vippeløft?

Vippeløft, eller vippebøy, er en spennende behandling som gir inntrykk av lange vipper og et åpent blikk – på en helt naturlig måte. Er du lei av vippetang eller ikke vil investere i vippe-extensions er dette den perfekte behandlingen for deg!

Vippe-extensions

Vippe-extensions blir stadig mer populært, og også i Norge har mange oppdaget denne måten å få lengre og fyldigere øyevipper på. Er det en spesiell anledning eller har du dårlig erfaring med løsvipper? Vil du slippe maskara eller vil du ha fine vipper som varer flere uker? Da kan Vippe-Extensions være et spennende alternativ.