For kunder

Ofte stilte spørsmål

Hva er Styletime?      

Styletime.no er en samleside for frisør- og skjønnhetssalonger som gjør det enkelt for deg som kunde å sammenligne salonger, priser og behandlinger – og bestille time direkte.

Hvordan bestiller jeg time?  

Finn den salongen og behandlingen du ønsker, velg tid og legg inn dine kontaktdetaljer. Er det første gang du bruker Styletime vil du få en verifiseringkode på SMS som du må taste inn for å bekfefte bestillingen.

Jeg fikk en kode på SMS – hva er det?          

Er det første gang du bruker Styletime vil du få en kode på SMS. Denne koden må du legge inn før du fullfører bestillingen. SMS-koden er ikke en bekreftelse på at timen er bestilt – det er kun en verifisering på at du har lagt inn rikitg telefonnummer.

Hvordan avbestiller jeg timen min? 

Du kan enkelt avbestille timen din ved å logge inn på Styletime.no (husk å bruke samme e-post som ved bestilling av time). Du kan også avbestille timen din via e-posten du fikk fra Styletime ved bestilling.

Kan jeg bestille time på Styletime om jeg har kjøpt Let’s deal-kode?        

Ja, det kan du! Legg inn Let’s deal koden under «Jeg har forhåndsbetalt denne behandlingen på Let’s deal» når du bestiller time slik at salongen vet at denne timen allerede er betalt for.

Jeg finner ikke igjen bestillingen min?         

Logg inn på Styletime.no eller sjekk e-posten du mottok fra Styletime når du bestilte time, får du full oversikt over din bestilling. Om du ikke finner e-posten kan du sjekke om den har havnet i søppelpost 🙂

Jeg ønsker å endre min bestilling?   

Logg inn på Styletime.no (via forsiden) og du får full oversikt over kommende og tidligere bookinger. Der kan du enten avbestille timen forså å bestille en ny tid, eller kontakte salongen for å endre tiden.

Hva er aldersgrensen for å bruke Styletime?           

Aldersgrensen for å bestille time på Styletime er 18 år. Se våre vilkår og betingelser for bruk av tjenesten her.

Hvordan får jeg skrevet en tilbakemelding?

Alle som har utført en behandling i salong vil få en e-post fra Styletime noen timer etter behandlingen, hvor du får mulighet til å skrive en tilbakemelding til salongen

Andre spørsmål?

Kontakt oss gjerne på kundeservice@styletime.no så hjelper vi deg så raskt vi kan 🙂

Bruker salongen din Styletime, eller kanskje du ønsker å bli partner av Styletime? Da kan du kontakte oss på salong@styletime.no.

Styletime