Bli inspirert av andre salongeiere

Det er tøffe tider for salonger og selvstendig næringsdrivende nå i denne spesielle situasjonen. Vi har snakket med flere salongeiere om hva de gjør for å forberede seg på bedre tider og opprettholde verdiskapingen for salongen. For i denne vanskelige perioden er det viktigere enn aldri før at vi inspirerer og hjelper hverandre. Kanskje de … Fortsett å lese «Bli inspirert av andre salongeiere»

Hvordan lage en nettside for salongen din

Enten du nettopp har startet, eller har hatt en salong i mange år, er det viktig å ha en nettside for salongen. Da blir det enklere for kunder å finne frem til salongen din og få den informasjonen de trenger.

Få flere kunder gjennom en profil på Styletime.no

Hver måned har Styletime.no titusenvis av besøkende som ønsker å bestille en frisør- eller skjønnhetsbehandling. Med en salongprofil på Styletime blir du synlig for disse kundene, og når ut til en ny kundegruppe på nett.

Hva synes salongene om Styletime?

Hundrevis av salonger i hele Norge bruker Styletime – her deler noen av salongene sine erfaringer med salongsystemet MinSalong og Styletime.no.

Hvordan lage en god salongprofil på Styletime?

For å få mest mulig ut av din salongprofil på Styletime er det viktig å ha en god salongprofil som reflekterer salongen din og arbeidet ditt best mulig. Her er Styletimes egne tips til hvordan du kan få en smashing profil!

Hvordan ta fine bilder av salongen og arbeidet ditt

Kundens første møte med salongen din er ofte på nett – enten på din hjemmeside, Facebook, Instagram eller Styletime.no. For å gi et godt førsteinntrykk er det derfor veldig viktig med fine, lyse bilder som viser både hvor flink du er og hvordan salongen din ser ut.

Hvordan få flere kunder i salongen?

Som i mange andre bransjer har internett blitt viktig for å få flere kunder i salongen. Men lett er det ikke. Her er Styletime sin enkle guide til digital markedsføring for salonger.

Gratis online bookingsystem for salonger

Frisører og skjønnhetssalonger trenger ikke lenger betale for online bookingsystem med kalender. Med en profil på Styletime.no får du salongsystemet MinSalong med gratis online booking, kalender, kundeliste gratis SMS påminnelser og mye mer!