profil på Styletime

For salonger

Få flere kunder gjennom en profil på Styletime.no

Hver måned har Styletime.no titusenvis av besøkende som ønsker å bestille en frisør- eller skjønnhetsbehandling. Med en salongprofil på Styletime blir du synlig for disse kundene, og når ut til en ny kundegruppe på nett.

  • Nå ut til titusenvis av kunder på nett.
  • Vis potensielle kunder for flink du er med bilder av salongen, behandlingsliste og få omtaler fra kunder som har vært hos deg.
  • Du betaler kun for de kundene du får – ingen oppstartsavgift eller månedlige kostnader.

Bli en del av Styletime.no

Hva er Styletime.no?

Styletime er Norges raskest voksende markedsplass for frisør-og skjønnhetssalonger, hvor hundrevis av salonger i dag har en profil.

På salongprofilen kan potensielle nye kunder se bilder fra salongen din og arbeidet ditt, lese omtaler fra andre kunder, få oversikt over priser og bestille time direkte hos deg.

På samme måte som folk ser etter jobb, biler, eiendom og annet på FINN, finner de nå salonger på Styletime

Alle salonger som bruker Styletime sin online booking eller kassesystem får også en profil på Styletime.no.

Les også:Online booking fra Styletime og Kassesystem for frisører, skjønnhet- og velværesalonger

Hvordan får jeg nye kunder gjennom Styletime.no?

Å markedsføre salongen sin selv kan bli både dyrt og tidkrevende, men med en profil på Styletime gjør vi jobben for deg.

Vi markedsfører salonger og behandlinger kunder kan finne på Styletime. Dette gjennom annonser på Norges største nettsider som Finn.no VG, Bergen tidende, Aftenposten og MinMote. I tillegg finner flere kunder frem til Styletime gjennom annonser på Google, i sosiale medier og gjennom forsiden av Finn.no hvor du finner Styletime under «salonger».

Vår markedsføring trekker som nevnt titusenvis av besøkende til Styletime hver måned, så gjennom en profil på Styletime blir du synlig for kunder som ikke har kjennskap til salongen din fra før av, og er på jakt etter en ny salong å dra til. Perfekt for deg som ønsker å øke kundemassen, og fylle opp kalendere. Det er jo alltid gøy med nye kunder!

… men ta det med ro. Har du fulle lister vil du selvsagt ikke få bookinger på tider du er opptatt.

Hvordan vil min profil på Styletime se ut?

Det er du som bestemmer hvordan salongen din skal fremstå. I salongsystemet MinSalong kan du enkelt legge inn bilder, tilbud og bruke vår lavpriskalender for å få fylle opp ledige timer – som blir synlig for besøkende på Styletime.no.

Alle kunder som har hatt en behandling får også mulighet til å gi en omtale av salongen din. På den måten kan du gjennom Styletime.no vise potensielle kunder hvor flink du er, og hva andre kunder synes om arbeidet ditt.

Vi ser at salonger med gode bilder og gode omtaler er ekstra populære bant kundene. Hvilke bilder og hvordan du kan gi kundene dine den beste servicen vil din personlige rådgiver i Styletime fortelle deg mer om.

Hva koster det å ha en profil på Styletime.no

Å ha en profil på Styletime er helt kostnadsfritt. Styletime tar kun en provisjon av prisen på behandlingen som blir booket gjennom Styletime.no.

Provisjonen gjelder kun for kunder som har fått behandling. Blir timen kansellert, eller om kunden ikke møter opp til timen sin betaler du selvsagt ingen provisjon.

Får du ingen kunder, betaler du heller ingenting.

Dette gjør Styletime til en veldig effektiv markedsføring. I stede for å betale for klikk og eksponeringer hvor det er vanskelig å måle hvor mange kunder markedsføringen faktisk gir, har du med Styletime kun utgifter om du får inntekter fra kunder som bestiller en behandling i salongen.

Kunder som kjenner til salongen din vil selvsagt booke sin time gjennom online booking på din egen hjemmeside, Facebook eller Instagram – bookinger som kommer fra disse kanalene vil vi selvsagt ikke ta provisjon for.

Provisjonen gjelder kun kunder som finner salongen din og booker time på Styletime.no

Bli en del av Styletime.no