For salonger

Hva synes salongene om Styletime?

Hundrevis av salonger i hele Norge bruker Styletime – her deler noen av salongene sine erfaringer med salongsystemet MinSalong og Styletime.no.

Les mer om Styletime

Haider, Cutting Edge Barbershop, Oslo

Haider, eier Cutting Edge Barbershop

Takket være Styletime er jeg fullbooket hver dag!

For meg er kundeservice veldig viktig, og da er det bra at nye kunder kan se omtalene jeg har fått på Styletime. Derfor får jeg nå kunder fra hele Oslo, og ikke bare kunder som bor i nærheten av salongen min.

Jeg er veldig fornøyd med Styletime, for det gir meg både nye kunder og er enkelt å bruke!

Se Cutting Edge sin profil på Styletime

Hoa, Bjølsen Beauty, Oslo

Hoa, eier Bjølsen Beauty

Det jeg liker best med Styletime er at det er et fleksibelt og moderne system. I tillegg til at dere ligger foran i utviklingen og tilrettelegger godt både for kundene og bedriftene.

Gjennom Styletime har jeg fått et system for å styre min tid på best mulig måte. Kundene finner frem selv, og jeg slipper å forklare på telefon hvilke tjenester jeg har tilgjengelig og til hvilken pris. Da sparer jeg mye tid og kan som et enkeltmannsforetak bruke tiden min på å jobbe og tjene penger.

Kostnadene virker også balansert og rettferdig uten at det oppleves som at man jobber «gratis».

Se Bjølsen Beauty sin profil på Styletime her

Joanna, Afrodite’s Beauty, Oslo

Joanna, eier Afrodite’s Beuaty

Jeg har vært på Styletime siden jeg startet salongen min, og har fått mange faste kunder. 

Selv om jeg nå har en stor kundebase vil jeg fortsatt være på Styletime, for det gir meg god markedsføring og mulighet til å legge ut kampanjer i roligere perioder. 

Mange kunder er på jakt etter en ny salong å dra til. Da er det enkelt for dem å finne meg på Styletime.

Se Afrodite’s Beauty sin profil på Styletime

Isabelle, Colorz Frisør, Oslo

Styletime har absolutt påvirket omsetningen til salongen! I tillegg sparer jeg både tid og penger (…og hodebry) ved at jeg har alt i ett system – online booking, kasse og markedsføring. 

Etter jeg fikk en profil på Styletime har jeg også fått mange nye kunder, og det er så gøy å se alle tilbakemeldingene jeg får! 

Så jeg vil faktisk si at salonger burde ha Styletime for å lykkes.

Se Colorz Oslo sin profil på Styletime

Thika, Time For Beauty, Oslo

Thika, eier Time For Beauty

Jeg har allerede anbefalt Styletime til andre salonger.

MinSalong er veldig enkel og effektivt å bruke, så jeg sparer mye tid som ellers ville gått til å sende sms og snakke i telefonen med kunder. Kundene får også mulighet til å booke time til alle døgnets tider, noe de setter stor pris på.

Styletime fremstiller salongen min på en god måte, og all markedsføringen gjør at jeg når ut til en helt nye kunder som ellers ikke ville funnet frem til salongen min.

Se Time for Beauty sin profil på Styletime

Kristin, BeHealthy by Kristin Hurlen, Oslo

Jeg er veldig glad for at jeg har dere som samarbeidspartner!

Hadde det ikke vært for min kontaktperson Anette hadde jeg ikke fått til å benytte med av MinSalong! Hun har svart på alle mine henvendelser om smått og stort og tok seg grundig tid til opplæring.

Kundene jeg har fått gjennom Styletime er også ute etter kvalitet og ikke nødvendigvis «gratis» behandlinger. Det er veldig bra!

Jeg liker også at Styletime ser ryddig og profesjonelt ut med et oversiktlig system, og har en gunstig pris.

Se BeHealthy by Kristin Hurlen sin profil på Styletime her

Kassandra, Northern Face, Oslo

Kassandra, eier Northern Face

Vi får flere kunder fra Styletime hver uke, noe som har mye og si for salongen. 

Styletime bidrar til at kundene har mulighet til å finne salongen gjennom annen markedsføring enn vår egen, så vi slipper å hele tiden tenke på å legge ut bilder og drive egen promotering for å nå ut til nye kunder.

Vi er også veldig fornøyd med oppfølgingen fra vår rådgiver og føler at vi får det vi betaler for.

Se Northern Face sin profil på Styletime

Ida-Marie, BR – Din Salong, Sarpsborg

Styletime har virkelig gjort livet mitt enklere. Ved å trykke på «book nå» i Facebook siden, kan du enkelt se hva som er av ledige timer, booke deg inn på din ønsket time, jeg får en SMS om din booking, ferdig! Timene mine er alltid oppdatert.

Jeg har fått mange henvendelser når jeg for eksempel står opptatt på jobb, via Messenger, Snap og SMS, de kan oppleve få sent svar, risikerer at timen blir tatt og ikke får komme når de ønsker. Derfor er dette programmet helt GENIALT!

Se BR – Din Salong sin profil på Styletime

Eva Marie, Perfect Touch Hudpleie, Trondheim

Jeg er veldig fornøyd med Styletime, spesielt siden jeg får så mange nye, hyggelige kunder!

Styletime gir salongen min god synlighet online, og jeg når ut til folk som ønsker å booke time, som jeg ikke hadde nådd ut til ellers. Salongsystemet MinSalong er også helt fantastisk å bruke! Veldig enkelt og lett å forstå!

Jeg er rett og slett 100% fornøyd.

Se Perfect Touch Hudpleie sin profil på Styletime

Nivedditha, Lash Rehab, Oslo

Nivedditha, daglig leder Lash Rehab

Da vi først åpnet salongen var det vanskelig nå ut til nye kunder, men etter vi fikk en profil på Styletime er vi nesten fullbooket hver eneste dag!

Siden vi får så mange kunder er det også bra at det er så enkelt å styre bookingene. De ansatte kan enkelt logge inn på sin egen profil og styre sine egne timer. Det gjør det enklere for alle i salongen!

I tillegg har det vært veldig gøy å jobbe mot å bli en anbefalt salong på Styletime og å se og lære fra tilbakemeldingene vi får!

Se Lash Rehab sin profil på Styletime

Christina, Christina Beauty Trondheim

Christina, eier Christina Beauty

Jeg begynte å bruke Styletime fordi det gir meg ekstra eksponering, og jeg blir mer synlig online.

Men det jeg liker aller best, er at bookingsystemet er veldig brukervennlig og at Styletime utvikles hele tiden. Flere funksjoner jeg har «ønsket meg» er allerede kommet på plass!

Jeg har også fått tilbakemeldinger fra kundene mine som sier at det er veldig enkelt å booke time hos meg. Det er kjempebra!

Se Christina Beauty sin profil på Styletime

Aleksandra, Alexis Nails, Oslo

For et par måneder siden fikk en profil på Styletime for å få flere nye kunder, og jeg er så fornøyd at jeg allerede har anbefalt Styletime til flere andre salonger!

Jeg er også veldig fornøyd med min kontaktperson Line. Hun er så hjelpsom og svarer på alle spørsmål jeg måtte ha. Hun er best!

Se Alexis Nails sin profil på Styletime

Les mer om Styletime