Kunder bruker Styletime.no for å velge salong

For salonger

Hvorfor bruker kunder Styletime?

Hvorfor foretrekker mange kunder å bruke en tjeneste som Styletime.no til booking av frisør, skjønnhets- og velværebehandlinger? Vi har spurt dem, og her er svarene deres.

Finner sin salong på Styletime

Styletime.no er laget på en måte som skal gjøre det enkelt for kunden å sammenlikne salonger, priser, lokasjon og tilgjengelighet. Samtidig er det mulig for kunder å lese tilbakemeldinger fra andre kunder som har fått samme behandling som de selv leter etter.

Dette viser seg å være svært nyttig. Over halvparten av kundene som bestiller time i salong gjennom Styletime gjør det fordi de trenger hjelp til å finne en salong å gå til.

Hovedårsaker til at kunder benytter Styletime.no til booking.
Kilde: Styletime brukerundersøkelse, februar 2019

Driver du salong og ønsker å profilere deg for denne kundegruppen? Les mer her.

Årsakene til hvorfor kunder trenger hjelp til å finne salong er mange. En stor andel opplyser at de ikke har fast salong eller ser seg om etter en ny fast salong. En annen viktig årsak er at mange er usikre på hvor de skal gå for å få utført en spesifikk behandling.

Kilde: Styletime brukerundersøkelse, februar 2019

I tillegg opplyser mange at det er vanskelig å finne salonger om man er ny i byen eller på besøk. Flere nevnte også at de hadde benyttet Styletime til å finne salong da deres faste salong ikke hadde ledig time.

Liker enkelheten best

I undersøkelsen spurte vi også våre brukere hva de likte best med tjenesten vår. Det som tydeligst skilte seg ut i svarene var at bestilling på Styletime var enkelt, raskt og oversiktlig.

Mest nevnte ord i respondentenes svar

Utover at tjenesten er rask, enkel og oversiktlig å bruke for timebooking syntes brukerne det er enkelt å sammenlikne salonger og finne salonger med gode tilbud i nærheten.

Flere kunder nevnte også at online booking er den foretrukne måten å bestille på da enkelte ikke liker å snakke i telefonen og man kan bestille time når som helst på døgnet.


Vil du vite mer om hvordan Styletime kan fungere for din salong? Ta kontakt med oss her.