kassasystem salong frisør

For salonger

Kassesystem for frisører, skjønnhet- og velværesalonger

Med Styletime og MinSalong PRO får du nå også integrert digitalt kassasystem! Nå ut til titusener av potensielle kunder i ditt område, la kundene dine bestille online og ta betalt med et digitalt kassesystem. Enklere blir det ikke.

Styletime sitt integrerte kassesystem Wallmob, levert av Extenda Retail, er tilgjengelig for salonger gjennom MinSalong PRO abonnementet. Løsningen er spesialtilpasset deg som driver salong og er svært enkelt i bruk.

Les mer om MinSalong Basic, Plus og PRO her.

Hvilke funksjoner har kassen?

Det integrerte kassesystemet Wallmob har alle funksjoner som moderne salonger krever av et digitalt kassesystem. Dette er en svært enkel, moderne og brukervennlig kasseløsning, med alle funksjoner du forventer av en topp moderne kasse:

Kassasystemets funksjoner

 • Støtter kontantbetaling og betaling med kort og Vipps
 • Send kunden kvittering på e-post og/eller koble til skriver
 • Enkelt dagsoppgjør og en lang rekke rapporteringsfunksjoner
 • Lag egne rapporter på ansatte eller selvstendige som leier hos deg
 • Varelager
 • Gavekort
 • Rapportering og integrasjon for regnskapsføring
 • iPad basert, med sikker adgangskontroll
 • Produkterklært hos Skatteetaten
 • Fungerer offline om du skulle miste internettforbindelsen
 • Skybasert, med elektronisk journal lagret i Norge

Kassesystemet kan også integreres med blant annet Tripletex, Mamut, PowerOffice GO, 24 Seven Office, Visma Business og flere andre systemer.

kassesystem salonger
Styletime sitt integrerte kassesystem Wallmob, levert av Extenda Retail.

Hvordan komme i gang?

Enten du har drevet salong en stund eller er i ferd med å starte opp kan du enkelt komme i gang, helt uten oppstartskostnader. Styletime har dyktige rådgivere som kjenner bransjen og hjelper deg å sette opp din profil.

Alt du trenger for å komme i gang er et MinSalong PRO abonnement fra Styletime og en iPad med iOS 11 eller nyere. Kassen er en egen iPad app, koblet til din MinSalong kalender og bookingsystem.

Du kan benytte egen betalingsterminal eller bestille en prisgunstig og enkel terminal via vår samarbeidspartner. Trenger du kasseskuff, skriver og scanner finner du enkel bestilling av dette under. Utstyret tar seg svært godt ut på disken i salongen.

Les om utstyr og priser og bestill enkelt her. Ingen bindingstider eller store engangsutgifter.

Hva koster MinSalong PRO?

Kalender / timebok med online booking og kassesystem trenger ikke koste en formue. Med Styletime og MinSalong PRO betaler du fra 199kr til 499kr per måned, avhengig av hvor mange ansatte du har i salongen. Vi er så sikre på at du blir fornøyd at vi har ingen oppstartsavgift eller bindingstider, kun en måneds oppsigelsestid.

I tillegg til månedsavgiften tar vi provisjon på 20% når du får en ny kunde gjennom vår markedsplass Styletime.no. Dette gjør at du slipper å tenke på dyr og vanskelig digital markedsføring, og du betaler kun provisjon når du og salongen din får ekstra inntekter. Klarer vi å hjelpe deg å få disse kundene til å komme tilbake etter første besøk tar vi kun 2,5% provisjon ved senere besøk.

Alle kunder du får gjennom online booking eller andre egne kanaler, nye eller faste kunder, er selvsagt helt gratis.

Se full oversikt over alle priser her

Bli partner av Styletime