drive salong vanskelig periode corona

For salonger

Salongdrift i en vanskelig periode

Vi vet det er vanskelig å drive salong denne våren, så derfor vil vi i Styletime gjøre det vi kan for å hjelpe deg som salongeier og ansatt. Les videre for nyttig informasjon om råd og tiltak mot coronavirus / covid-19, samt tips og anbefalinger til hva du kan gjøre nå som salongen din er midlertidig stengt.

Begrens smitten

Trenger du informasjon og råd om coronavirus er Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet viktige nettsider å holde seg oppdatert på.

Gå til Helsedirektoratet sin nettside

Gå til Folkehelseinstituttet sin nettside

Din og salongens økonomi

På grunn av myndighetene sin beslutning om forbud mot/stenging av salonger fra 13. mars 2020 til og med 26.april 2020 for å hindre spredning av coronavirus, har det vært tøffe tider for deg som salongeier.

Regjeringens tiltak

På Regjeringen sine nettsider får du informasjon om deres strakstiltak for å dempe de økonomiske virkningene av coronaviruset. Noe som kan være nyttig for deg som er selvstendig næringsdrivende eller har ansatte i frisør- og velværebransjen.

Her oppdateres også informasjonen fortløpende.

Gå til Regjeringen sin nettside

Nyttige ressurser for deg som driver salong med ansatte eller er selvstendig

Har du spørsmål angående permitteringer for ansatte i salong, eller hva du som salongeier og selvstendig næringsdrivende kan gjøre, finner du relevant informasjon på NAV sin nettside.

Dinbedrift.no for små og mellomstore bedrifter har også laget en oversiktlig guide til hvordan du går frem om du må permittere ansatte.

Gå til NAV sin nettside

Gå til Dinbedrift.no

NFVB, Norske frisør-og velværebedrifter har også mye informasjon og råd til salongdrift i denne perioden på sin nettside.

Hva kan du gjøre nå?

Er du frisk og har litt tid til overs har vi i Styletime noen tips og råd til hva du kan gjøre nå som salongen ikke er åpen og du ikke har kunder. Nå kan det nemlig være lurt å bruke tiden på andre ting som kan bidra til å skape verdi når krisen er over.

I salongen

  • Nå er den perfekte tid for å ta en skikkelig vår-vask!
  • Har du ikke bilder av salongen er dette et fint tidspunkt å ta de på. Rydd salongen, og få med deg noen du bor med til å være «kunder», eller til å ta bilde av deg i salongen.

På Styletime ser vi at salonger som har bilde av lokalet sitt som forsidebilde få flere besøk på sin salongprofil enn de som ikke har det.

Les mer om hvordan du kan ta fine bilder av salongen din her

Din profil på Styletime

  • Sjekk at prislisten er korrekt. Har du fått flere behandlinger du burde legge inn på Styletime?
  • Oppdater bildene dine
  • Legg ut tilbud, eller ta i bruk lavpriskalenderen.
  • Er det funksjoner på Styletime du er usikker på? Kontakt oss for opplæring, eller råd til hva du burde gjøre for å få en ekstra fin profil på Styletime.

Les mer om hvordan du kan lage en god profil på Styletime her

Din nettside

Det kan være lurt å ha en nettside for salongen din – enten du nettopp har startet, eller har hatt salongen din i flere år.

Les vår artikkel om hvordan du kan lage en god nettside og hva du burde kommunisere på nettsiden din her.

Instagram

Ta et dykk i arkivet. Har du noen fine bilder du ikke har lagt ut ennå?

Les også vår artikkel om hvordan du kan forbedre din Instagram

Dette klarer vi!

Har du spørsmål, kontakt oss på kundeservice@styletime.no så hjelper vi deg 🙂