ny hverdag i salongene med corona

For salonger

Salonger: Effektiv og trygg drift i den nye arbeidshverdagen

Salongene kan holde åpent, men hverdagen er ikke helt som før. For å gjøre det enklere og tryggere, både for deg som driver salong og for dine kunder, har Styletime gjort en rekke tilpasninger til situasjonen vi nå står i. Alt basert på veilederen fra FHI og bransjen.

Les veilederen for smittevernfaglig forsvarlig drift av salonger her

Styletime sitt eget verktøy for salonger, MinSalong, gir deg som salongkunde tilgang til disse funksjonene.

Nyttige funksjoner du allerede har tilgang til med MinSalong

  • Alle dine kunder lagres med navn, e-post og verifisert telefonnummer, samt hvilken ansatt som har behandlet den enkelte kunde. Slik har du mulighet til å kontakte kunder eller dele opplysninger med myndigheter dersom det avdekkes smitte. Bruk MinSalong aktivt!
  • Kunder kan forhåndsbestille enten gjennom din online booking eller gjennom Styletime.no. Dette begrenser din drop-in kø.
  • Alle kunder får gratis SMS påminnelse dagen før timen, der vi påminner om å kun komme til timen dersom de er friske.
  • Om du må holde stengt kan du enkelt blokkere kalenderen din. Har du ansatte som er syke og ikke jobber, kan du enten blokkere kalenderen for salongen eller de ansatte det gjelder i denne perioden.

Alle salonger som benytter Styletime sin alt-i-ett løsning for online booking, kalender, kassesystem og markedsføring får automatisk tilgang til alle funksjoner.

Les mer on MinSalong BASIC, PLUSS og PRO her.

Helt nye funksjoner som alle våre salongkunder får enkel tilgang til

Disse funksjonene er helt nye og gir deg mulighet til å drive ennå mer effektivt så lenge alle må ta ekstra smittevernhensyn. Du har enkelt tilgang til disse funksjonene i MinSalong på PC/Mac eller tablet/iPad.

  • Legg inn ekstra tid mellom kundene. Du kan konfigurere din kalender slik at du alltid har tid til å rengjøre lokaler og utstyr mellom kunder og unngå at kunder møtes i døren eller blir sittende og vente.
  • Erklær at salongen er åpen og har innført nødvendige smitteverntiltak. Slik vil du vise kunder på din online booking og på Styletime.no at du er forberedt på å ta imot kunder og tar smittevern på alvor.
  • Legg inn et hygienetillegg på alle bestillinger, slik at du får dekket ekstra kostnader til å gjennomføre nødvendige tiltak. Denne avgiften tar Styletime selvsagt ingen provisjon av dersom du får kunder gjennom Styletime.no. Vi anbefaler at du også tydelig informerer om dette når kunden kommer til timen.
  • Vi informerer kundene dine. Alle kunder som bestiller hos deg vil bli tydelig informert og påminnet om å kun møte til time dersom de er friske.

Er du ikke allerede partner av Styletime kan du bli med i dag! Ingen oppstartsavgift, ingen binding og gratis prøveperiode. Vår markedsføring er effektbasert slik at du kun betaler dersom du tjener penger. I tillegg får du systemet MinSalong, med kalender, online booking og digitalt kassesystem fra kr 199 per måned!

Bli partner av Styletime