De beste skjønnhetstipsene til nyttårsfeiringen

Nyttårsaften er kvelden for å skinne om kapp med stjerneskudd og fyrverkeri, og virkelig anledningen for å gjøre «det lille ekstra». I samarbeid med Styletime deler jeg mine beste tips for nyttårs glam og glød!

Gaveideer til han som har alt

Har han alt, og ønsker seg «ingenting» ? Vi gir deg flere forslag til opplevelsegaver som garanter kommer til å falle i smak!

Gaveideer til mamma, venninne, kjæreste og søster

Ja… Hva skal du kjøpe i gave til mamma, venninnen, kjæresten eller søsteren din? Trenger du ny inspirasjon til en kul (og behagelig) opplevelsegave du kan gi til din kjære, har vi funnet frem til noen spennende gaver som vil falle i smak hos de aller fleste!

Aktiviteter til utdrikningslaget for han og henne

Skal du arrangere utdrikningslag i Oslo, men strikkhopp og stripper er ikke helt deres greie? Sjekk ut Styletime sine tips til spennende aktiviteter dere kan overranske den kommende bruden eller brudgommen med!

Hvordan forme øyenbryn? Mini-guide til brynstyling

Å få symetriske øyenbryn med riktig form og farge er ikke alltid like enkelt. Om du er en av de som skulle ønske du brukte litt mindre tid på brynene dine om morgenen, burde du prøve brynstyling eller microblading!

Slik finner du best pris på frisør, vipper og negler

Skulle du kanskje tatt juleklippen og fikset neglene før julebordet? Ingen grunn til å stresse med å finne gode tilbud på Black Friday. Her finner du Styletime sine beste priser på frisør, vippe-extensions og negler i Oslo, Østfold og Bergen. 

Slik blir du festklar til julebordet!

Vil du skinne litt ekstra på julebordet i år? I samarbeid med Styletime gir jeg deg tipsene du trenger for partysesongen og hvilke behandlinger du virkelig bør unne deg før den store festen!

Inspirasjon til halloween sminken

Halloween nærmer seg, og flere og flere legger mye tid i det perfekte kostymet og den perfekte sminken. Skal du på halloween party og ønsker å skille deg ut? Vi har samlet våre beste tips og inspirasjon fra våre salonger til halloween sminke.

Gi deg selv en energiboost i høst!

Sommervarmen er et tilbakelagt kapittel, dagene blir kortere og mørkere og de første høstforkjølelsene har meldt sin ankomst. Kom energimangelen og førjulsstresset i forkjøpet, og forbered kroppen på vintersesongen! Jeg har testet tre behandlinger på Styletime for å få en energiboost og et pusterom i hverdagen.

Tre enkle tips for å bevare sommergløden i høst

Høsten er i gang, men de fleste av oss har vanskeligheter med å gi slipp på den gode sommerfølelsen, med overskudd, energi og glødende solkysset hud. Jeg deler mine beste tips for å beholde den freshe sommerfølelsen litt lenger, slik at du kan ta med deg gløden inn i høsten.