Hvilken beauty-type er du?

Er du «All natural» eller elsker du alt som er litt ekstra? Ta Styletime sin test for å finne ditt sanne jeg 🙂

Fant drømmefrisør på studentbudsjett

Studenten Michael (26) og Solveig (18) var begge på leting etter en frisørsalong med dyktige frisører, som samtidig skulle passe inn i studentbudsjettet. Gjennom Styletime traff de blink på første forsøk.

– Endelig litt luksuriøs egentid

Sepideh (24) skulle gjerne ha unnet seg hudbehandling i salong oftere. Men som alenemamma i full jobb er det vanskelig å finne ledig tid. Styletime har gjort det enklere å finne behandlinger og ledige timer – på hennes premisser.

Inspirasjon fra flinke neglesalonger

Skal du få shellac, akrylnegler eller gelenegler, men er usikker på hvilket design du vil ha? Her får du inspirasjon fra flere flinke neglesalonger i Bergen!

Hvordan spare penger på brudestyling

Det er mye som skal på plass før bryllupet, og utgiftene er mange. Her er Styletime sine tips til hvordan du kan spare penger på brudestyling, brudeoppsett og brudesminke! 

De beste skjønnhetstipsene til nyttårsfeiringen

Nyttårsaften er kvelden for å skinne om kapp med stjerneskudd og fyrverkeri, og virkelig anledningen for å gjøre «det lille ekstra». I samarbeid med Styletime deler jeg mine beste tips for nyttårs glam og glød!

Gaveideer til han som har alt

Har han alt, og ønsker seg «ingenting» ? Vi gir deg flere forslag til opplevelsegaver som garanter kommer til å falle i smak!

Gaveideer til mamma, venninne, kjæreste og søster

Ja… Hva skal du kjøpe i gave til mamma, venninnen, kjæresten eller søsteren din? Trenger du ny inspirasjon til en kul (og behagelig) opplevelsegave du kan gi til din kjære, har vi funnet frem til noen spennende gaver som vil falle i smak hos de aller fleste!