Åpnet salong midt i pandemien

På 100% trygg korona-avstand (også kalt telefon) har vi i Styletime tatt en prat med eier og daglig leder på nyåpnede Backstage of Beauty i Oslo; Agne Ramanauskaite. For hvordan har det egentlig vært å åpne salong under pandemien, og hvordan blir smittevern ivaretatt når du skal ta freshe deg litt opp før jul?

Slik kan du støtte favorittsalongen din fra sofakroken

Det beste du kan gjøre for å støtte din favorittsalong er selvsagt å bestille en time. Men, om du allerede har klippet deg, eller av andre grunner ikke har besøkt salongen på en stund, har vi noen tips til hvordan du kan støtte favorittsalongen din fra sofakroken:

Guide: Hvilken form på neglene passer best for meg?

Skal du ta en manikyr, sette på gelenegler eller akrylnegler, men er litt usikker på hvilken form på neglene du skal velge? We got your Back!Her er en liten guide til de mest populære negleformene, slik at du enklere kan finne en form som passer for akkurat deg.

De mest populære behandlingene på Styletime akkurat nå

Styletime er en samleside for frisør og skjønnhetssalonger hvor hundrevis av kunder booker time hver dag. Så vi har tatt en titt på hvilke behandlinger som er mest populære nå som salongene har vært stengt i flere uker!

Bli klar for sommer og sol med disse behandlingene

Yes! Salongene har åpnet, sommeren nærmer seg og du kan endelig få booket den etterlengtede timen. Her er Styletime sine tips til behandlinger som kanskje får deg til å føle deg litt ekstra fresh i møte med sommeren.

Slik kan du støtte din lokale salong

Etter myndighetenes beslutning om å stenge alle salonger for å redusere spredning og smittefare fra coronavirus, har det vært tøffe dager for salongeiere og andre selvstendig næringsdrivende. Der er derfor ekstra viktig å benytte seg av lokale salonger og butikker. Her er Styletime sine tips til hvordan du kan støtte din salong!

Trender 2020: Hår, negler og sminke

Nytt år og nye beauty-trender! Styletime har snakket med flere flinke spesialister om hva de tror kommer til å bli de største trendene i 2020 innen hår, negler og sminke. 

Hva er brow lamination?

Vil du ha perfekt børstede bryn med mye volum, helt uten brow gel og annen sminke? Det er faktisk mulig med den nye behandlingen brow lamination.