Inspirasjon fra flinke neglesalonger

Skal du få shellac, akrylnegler eller gelenegler, men er usikker på hvilket design du vil ha? Her får du inspirasjon fra flere flinke neglesalonger i Bergen!

Hvordan spare penger på brudestyling

Det er mye som skal på plass før bryllupet, og utgiftene er mange. Her er Styletime sine tips til hvordan du kan spare penger på brudestyling, brudeoppsett og brudesminke! 

De beste skjønnhetstipsene til nyttårsfeiringen

Nyttårsaften er kvelden for å skinne om kapp med stjerneskudd og fyrverkeri, og virkelig anledningen for å gjøre «det lille ekstra». I samarbeid med Styletime deler jeg mine beste tips for nyttårs glam og glød!

Gaveideer til han som har alt

Har han alt, og ønsker seg «ingenting» ? Vi gir deg flere forslag til opplevelsegaver som garanter kommer til å falle i smak!

Gaveideer til mamma, venninne, kjæreste og søster

Ja… Hva skal du kjøpe i gave til mamma, venninnen, kjæresten eller søsteren din? Trenger du ny inspirasjon til en kul (og behagelig) opplevelsegave du kan gi til din kjære, har vi funnet frem til noen spennende gaver som vil falle i smak hos de aller fleste!

Aktiviteter til utdrikningslaget for han og henne

Skal du arrangere utdrikningslag i Oslo, men strikkhopp og stripper er ikke helt deres greie? Sjekk ut Styletime sine tips til spennende aktiviteter dere kan overranske den kommende bruden eller brudgommen med!

Hvordan forme øyenbryn? Mini-guide til brynstyling

Å få symetriske øyenbryn med riktig form og farge er ikke alltid like enkelt. Om du er en av de som skulle ønske du brukte litt mindre tid på brynene dine om morgenen, burde du prøve brynstyling eller microblading!

Slik finner du best pris på frisør, vipper og negler

Skulle du kanskje tatt juleklippen og fikset neglene før julebordet? Ingen grunn til å stresse med å finne gode tilbud på Black Friday. Her finner du Styletime sine beste priser på frisør, vippe-extensions og negler i Oslo, Østfold og Bergen. 

Slik blir du festklar til julebordet!

Vil du skinne litt ekstra på julebordet i år? I samarbeid med Styletime gir jeg deg tipsene du trenger for partysesongen og hvilke behandlinger du virkelig bør unne deg før den store festen!