Backstage of beauty er en nyåpnet salong i Oslo

Bli inspirert

Åpnet salong midt i pandemien

På 100% trygg korona-avstand (også kalt telefon) har vi i Styletime tatt en prat med eier og daglig leder på nyåpnede Backstage of Beauty i Oslo; Agne Ramanauskaite. For hvordan har det egentlig vært å åpne salong under pandemien, og hvordan blir smittevern ivaretatt når du skal ta freshe deg litt opp før jul?

“Så lenge jeg får holde åpent er jeg happy!”

Ramanauskaite er utdannet negletekniker og permanent makeup spesialist og har syv års erfaring fra bransjen før hun nå i oktober åpnet sin første salong: Backstage of Beauty.

Tanken på å åpne en salong i denne vanskelige tiden hadde nok vært «no-no» for mange, men ikke for Ramanauskaite: 

– Det har vært noen intense måneder siden åpning, men det har gått utrolig bra! Jeg har ikke like mange kunder som jeg pleier å ha før jul, men jeg er fornøyd med tanke på omstendighetene.
Så lenge jeg får holde åpent er jeg happy!

Agne , eier og daglig leder av Backstage of Beauty
I oktober åpnet Agne Ramanauskaite sin første salong: Backstage of Beauty i Oslo. Foto: Privat

Viktigheten av velvære 

Til tross for færre bookinger, har Ramanauskaite fått flere kunder som prøver en behandling for første gang.

– Mitt inntrykk er at mange nå har fått øynene opp for å ta en behandling. Folk er mye hjemme og ønsker kanskje å føle seg litt ekstra fresh og få litt normalitet i en ellers unormal hverdag.
Kundene forteller også at de ønsker å støtte lokale bedrifter. Det er så omtenksomt! Jeg føler meg veldig heldig som får ha en salong her i hyggelige Oslo!

Ønsker du også å bestille deg en time for litt ekstra velvære i hverdagen? Finn salonger i nærheten av deg på Styletime!

Det “nye” spørsmålet fra kunder

Med ny salong og mange ansatte blir det ekstra viktig med smittevern og gode rutiner, noe Ramanauskaite forteller har vært deres største prioritet siden de åpnet.

– Fra første dag har vi tatt smittevern på alvor. Både for å beskytte kundene våre og oss selv så godt som mulig. 

– Hvor ofte og hvordan vi vasker salongen er også blitt det «nye» spørsmålet alle kundene spør om. Det setter vi faktisk stor pris på, for det er jo viktig for oss at kundene også bryr seg om smittevern! -Og vi vil gjerne fortelle dem hvordan vi gjør det her i salongen vår. 

– Alle som jobber i salongen bruker engangshansker og medisinsk munnbind i behandlinger. Alt utstyr, stoler og kontaktflater desinfiseres mellom hver kunde, og hele salongen vaskes hver kveld. En gang i uken tar vi en ekstra nedvask. 

– Vi er også veldig heldige som har en salong på over 100 kvadratmeter, slik at vi kan ha god avstand mellom kundene.

Smittevern i salong med desinfeksjonsmiddel
Smittevern har stått i fokus siden salongen åpnet i oktober. Foto: Privat.

– På vår profil på Styletime har vi også fylt ut egenerklæring om at smittevern er ivaretatt. På den måten kan vi tydelig vise nye kunder at de kan føle seg trygge i salongen vår.

Eier du salong? Les mer om hvordan du kan får en profil på Styletime her

Mye penger til desinfeksjon

Men, renhold koster tid – og ikke minst penger. Derfor har Backstage of Beauty og flere salonger på Styletime har nå lagt inn et hygienetillegg på behandlingene for å dekke ekstra utgifter.

– Nå om dagen går det mye penger til desinfeksjonsmiddel, munnbind og engangshansker. Så for salonger som har innført alle nødvendige smitteverntiltak gir det mening med et ekstra hygienetillegg. 

Så selv om du nå vil møtes med munnbind og lukten av desinfeksjonsmiddel, er et salongbesøk egentlig ganske likt slik det alltid har vært.  

Er du frisk og rask kan du derfor fint besøke en salong om du ønsker å freshe deg opp før jul. Det setter salongene stor pris på!

Se alle salonger på Styletime

Eier du salong, eller skal du kanskje åpne en? Les mer om hvordan du også kan få en profil på Styletime:

Styletime for salonger