sommerens hotteste behandlinger

Bli inspirert

Bli klar for sommer og sol med disse behandlingene

Yes! Salongene har åpnet, sommeren nærmer seg og du kan endelig få booket den etterlengtede timen. Her er Styletime sine tips til behandlinger som kanskje får deg til å føle deg litt ekstra fresh i møte med sommeren.

Et etterlengtet frisørbesøk

Enten du har latt håret ditt vokse eller prøvd deg på en klipp hjemme, kan det være lurt å nå overlate jobben til en profesjonell. På Styletime finner du frisører og barbers i alle prisklasser som kan hjelpe deg med sommersveisen.

Se alle frisører på Styletime

Wax it, baby

Om du vil la barberhøvelen ligge noen uker, er voksing den perfekte behandlingen!

I motsetning til barbering hvor hårstråene kuttes ved hårroten, fjerner voks hårroten slik at det tar enda lenger tid før håret vokser ut igjen. Hårene som vokser ut igjen er også mykere – så ingen harde stubber med voks.

Så og si all uønsket hårvekst kan fjernes med voks, og vi ser at voksing av legger, underarmer og brazilian (fjerning av hår i underlivet) er ekstra populært nå som sommeren kommer snikende.

Les også: Hjelp! Jeg skal ta brazilian!

Dropp mascaraen med vippeløft

Vippeløft er rett og slett løft av dine naturlige vipper, litt som når du bruker vippetang. Resultatet varer i opp til seks uker, og med farging av vipper i behandlingen kan du lett droppe mascara.

Les også: Hva er vippeløft?

Før og etter-bilde av vippeløft fra Ash Estetikk i Bergen

Er du tilhenger av vippe-extensions finner du flere flinke vippeteknikere på Styletime. Se alle salonger her.

Fotpleie for freshe føtter

Få føttene ut av vinterdvalen med en time hos fotpleier! Da fjernes hard hud, negler files og neglebånd blir stelt. Du kan også få fotpleie med vanlig neglelakk og med Shellac. Dette gir deg et godt utgangspunkt til å vedlikeholde føttene hjemme.

Sliter du med inngrodde negler, liktorn eller andre problemer på føttene kan en time hos fotterapeut hjelpe deg.

Les mer om hva som er forskjellen på fotpleie og fotterapi her

Frisk opp fargen med balayage

Balayage har vært populært lenge, og det skjønner vi godt! Balayage er kort fortalt striping av hår, hvor fargen (eller blekingen) «males» på håret. Dette gir et naturlig resultat med en sunkissed look. Ettersom fargen ikke går helt inn til hårroten krever balayage heller ikke samme vedlikehold som foliestriper og hettestriper. En fin behandling om du ønsker å fornye håret, men ikke gå helt crazy.

Les også: Er balayage noe for meg?

balayage volo hair Styletime
Balayage utført av VOLO Hair & Beauty i Oslo

Massér bort hjemmekontoret

Har hjemmekontoret satt sine spor? Massasje, og særlig massasje av nakke og rygg løsner opp spente kontor-muskler. En behandling kroppen din fortjener etter utallige timer foran dataen ved kjøkkenbordet hjemme!

Les også: Hvilken type massasje skal jeg velge?

Forming av bryn

Har du latt pinsettet ligge de siste ukene? Da har du det perfekte utgangspunktet for forming av farging av bryn! En brynstylist vil hjelpe deg med å få riktig form på brynene og en farge som passer din hudtone.

Ikke bare vil du få perfekte bryn, men også et godt utgangspunkt til å vedlikeholde resultatet hjemme.

Er du lei av å style brynene hver morgen? Da bør du også sjekke ut behandlingene brow lamination og microblading for et enda mer langvarig resultat.

Styletime.no finner du hundrevis salonger som tilbyr alt fra klipp, vipper, massasje til negler og spraytan. Du kan også lese tilbakemeldinger fra andre kunder og sammenligne priser før du bestiller time.

Finn salonger. Bestill time.