Bli inspirert

De beste skjønnhetstipsene til nyttårsfeiringen

Nyttårsaften er kvelden for å skinne om kapp med stjerneskudd og fyrverkeri, og virkelig anledningen for å gjøre «det lille ekstra». I samarbeid med Styletime deler jeg mine beste tips for nyttårs glam og glød!

 

Camilla Abry. Foto: Yvonne Wilhelmsen

Om artikkelforfatteren:

Camilla Abry (Instagram: @camillaabry) jobber som kreativ konsulent, content creator og influencer. Hun har lang erfaring fra motebransjen, både som modell og designer.

Camilla er gjesteskribent for Styletime (Instagram: @styletime_no)

Et glødende grunnlag

Det er mye snakk om den perfekte partysminken i festsesongen. Men, hvordan står det egentlig til med grunnlaget? En fuktet og glødende hud er vel så viktig som selve sminken. Tørr, gusten vinterhud er ikke det beste utgangspunktet for en strålende nyttårslook. Derfor bestemte meg for å teste ut en såkalt «Askepottbehandling». Behandlingen lover en oppfrisket og glødende hud med umiddelbar effekt og skal dermed være den ultimate ansiktsbehandlingen før nyttårsfesten.

 

Jeg tok behandlingen «ZO Bright Up» hos salongen Best of You.

Behandlingen inneholder eksfoliering av huden som fjerner døde hudceller og en «skin brightening sheet mask» som gir fuktighet, strammer opp og gir huden ny glød.

 

ZO Bright Up
ZO Bright Up hos Best of You

 

Etter behandlingen var huden min både glatt, gjennomfuktet og glødende. Linjene var jevnet ut og jeg følte meg rett og slett veldig fresh. Så fresh at jeg ikke engang hadde lyst til å sminke meg!

 

Dessverre varer ikke resultatet evig, og jeg anbefaler derfor å ta denne behandlingen samme dag som du skal på fest for aller best utbytte.

 

Hår & make-up

Til tross for at jeg følte meg naturlig fin uten sminke etter «askepottbehandlingen», er make-up og hår utvilsomt en viktig del av nyttårslooken. Dette er dagen for å skinne litt ekstra, og da kan det være vel verdt å overlate styling jobben til ekspertene.

 

Jeg har tidligere testet både hår og make-up for julebordsesongen, som du kan lese om her: Slik blir du festklar til julebordet!

 

Styling hos VOLO Hair
Styling hos VOLO Hair

 

Denne gangen ville jeg prøve en ny frisyre, og gikk for oppsatt hår med en kombinasjon av tvinninger, fletter og hestehale. Jeg ønsket ikke at uttrykket skulle bli for stramt og stylet, og resultatet ble derfor en mer tilfeldig og «rufsete» look. Frisøren hos VOLO dro ut deler av håret som fikk henge løst, og laget naturlige bølger i hestehalen. Flettene og tvinningene ble til underveis.

 

Frisyren ble passe naturlig og fin uten tilbehør, men kan også lett styles med for eksempel et silkebånd i hestehalen eller en hårspenne. Her er det bare å være kreativ.

 

Hårstyling av VOLO
Hårstyling av VOLO

 

Både når det gjelder hår og make-up er det utallige partylooks å velge mellom. Mitt beste tips er derfor å gjøre research på forhånd, og ta med inspobilder å vise til.

Velpleide hender og føtter

En spapedikyr og velpleide negler er også vel verdt å unne seg i julen. Spesielt om du har tenkt til å vise føttene i åpne sandaler på nyttårskvelden. Jeg sverger til fransk pedikyr. Det er diskret, fresht, naturlig, og passer til absolutt alt.

 

Fransk pedikyr fra Meraki Studio
Fransk pedikyr fra Meraki Studio

 

Når det gjelder manikyr er rød lakk, eller et «touch» av glitter et superfint alternativ. Jeg gjorde en liten «partytwist» på neglene for julebordsesongen, men vender som regel tilbake til faded french gelenegler, da jeg liker en naturlig velstelt look.

Begge behandlingene tok jeg hos Merkai Studio.

 

Gelenegler fra Meraki Studio
Gelenegler fra Meraki Studio

 

For mer inspirasjon se Styletime_no på Instagram