Bli inspirert

De mest populære behandlingene på Styletime akkurat nå

Styletime er en samleside for frisør og skjønnhetssalonger hvor hundrevis av kunder booker time hver dag. Så vi har tatt en titt på hvilke behandlinger som er mest populære nå som salongene har vært stengt i flere uker!

Koronasveis hos gutta

Ikke uventet er det herreklipp og herreklipp med barbering som er de mest bestilte behandlingene på Styletime akkurat nå. Gutta må fikse koronasveisen, og det er noe Barbers & Friends i Lillestrøm merker godt. Daglig leder Hemen Moradi forteller oss at de har hatt ekstra stor pågang og er så og si fullbooket de kommende dagene.

Hemen Moradi, daglig leder hos barbers & Friends i Lillestrøm. Foto: Privat.

-Det går veldig bra her på Barbers & Friends. Vi har ekstra avstand mellom kundene og følger veilederen for smittevern, men ellers er alt som før – bortsett fra at alle kundene som kommer til oss har ganske langt hår! For både hår og skjegg har jo grodd i flere uker, forteller Moradi.

Tid for nye vipper

Den nest mest bookede behandlingen på Styletime er vippe-extensions. Nivedditha Elangovan, daglig leder på Lash Rehab i Oslo sier at de også har hatt stor pågang – spesielt første uken etter at salongen åpnet.

– Det er veldig mange som ville ha nytt sett med vippe-extensions! Særlig volum vipper har vi gjort mye av. Etter at salongene har vært stengt så lenge var det nesten ingen kunder som hadde en eneste vippe-extension igjen, forteller Elangovan.

Nivedditha Elangovan, Daglig leder hos salongen Lash Rehab i Oslo. Foto: Privat

Og vi skjønner godt at flere ønsker vippe-extensions nå! Vippe-extensions = ingen behov for mascara, så da blir veien fra senga til Zoom møtet enda kortere.

Som Moradi hos Barbers & Friends opplever heller ikke Elangovan merkbar forskjell på arbeidshverdagen etter salongene åpnet igjen. Eneste forskjellen er at de har enda større fokus på smittevern og gir også kundene munnbind, desinfeksjon og skotrekk før behandling.  

Driver du også salong? Les om Styletime for salonger her.

Negler fra topp til tå

Pedikyr og fotpleie er alltid populære behandlinger (både for kvinner og menn) når sommeren nærmer seg. For etter flere måneder i «vinterdvale» er det greit å få freshet opp føttene litt. Ekstra populært er pedikyr og fotpleie med Shellac – en type neglelakk som holder seg glansfull, uten å chippe i flere uker.

Les også: Perfekte negler med Shellac og Gellac

Salongen Afrodite’s Beauty i Oslo har satt opp plexiglass mellom behandler og kunde for å redusere smittefaren. Foto: Afrodite’s Beauty

Men, det er ikke bare neglene på føttene som skal fikses nå! Fine negler på hendene er også i vinden. Vi skjønner at flere har gått med «ettervekst» på neglene under nedstengingen av salonger, for antall bookinger på gelenegler og akrylnegler har gjort et stort hopp siden salongene åpnet.

Bort med etterveksten og de slitte tuppene

Det har vært mye snakk om ettervekst og at vi nå får se folk sin egentlige hårfarge ettersom det ikke har vært mulig å få den månedlige re-touchen på røttene. Farging og striping av hår er derfor (ikke overraskende) noe som bookes mye på Styletime.

Vi ser også at girlsa skal klippe håret. Etter ukesvis med slitte tupper er det mange som nå trenger en liten stuss, eller kanskje rette opp en mindre vellykket hjemmeklipp.

Les også: Fire tips før du skal farge håret

Vil du kaste deg på bølgen og fikse sommersveisen, neglene eller vippene? På Styletime finner du salonger i hele Norge med ledig time denne uken.

Du kan også sammenligne priser, lese tilbakemeldinger og se bilder av salongen og arbeidet deres.

Utforsk Styletime

Driver en du salong? Les om hvordan du kan nå ut til nye kunder med en profil på Styletime her.