styletime kunde extend your beauty

Bli inspirert

– Endelig litt luksuriøs egentid

Sepideh (24) skulle gjerne ha unnet seg hudbehandling i salong oftere. Men som alenemamma i full jobb er det vanskelig å finne ledig tid. Styletime har gjort det enklere å finne behandlinger og ledige timer – på hennes premisser.

Noe av det som ofte hindrer oss i å oppsøke en salong, enten det skulle være frisør eller skjønnhetsbehandling, er tid. På Instagram florerer det av bloggere og kjendiser som sverger til nye og effektfulle behandlinger, og det er lett å la seg friste. Men for de fleste av oss gjør en hektisk hverdag det vanskelig å prioritere perfekte vipper, voksede bein, nyfarget hår og babymyk hud.

Styletime er en digital plattform som har som mål å gjøre det enklere å finne behandlinger og salonger innen hår, skjønnhet og velvære. Her kan du enkelt booke time, få oversikt over behandlinger, og finne neste ledige time blant hundrevis av salonger i Norge.

Rask og fleksibel timebestilling

– På grunn av hudproblemer har jeg alltid hatt litt komplekser for huden min. Derfor skulle jeg gjerne ha unnet meg hudbehandlinger oftere. Men som alenemamma til en femåring, i tillegg til jobb, har det vært vanskelig å finne tid, sier Sepideh.

Vi har blitt med henne til salongen Extend Your Beauty på Frogner hvor daglig leder Victoria er i gang med å klargjøre behandlingsbenken for Sepideh. Det er hudbehandling og dyprens av ansiktet som står på agendaen.

Plutselig kom jeg over Styletime sitt univers av forskjellige salonger og behandlinger

Sepideh

– Det var slik jeg oppdaget Styletime for første gang. Jeg satt og drømte meg bort og søkte opp forskjellige skjønnhetsbehandlinger på nettet. Plutselig kom jeg over Styletime sitt univers av forskjellige salonger og behandlinger, forteller Sepideh mens Victoria begynner å fjerne sminken fra ansiktet hennes.  

På Styletime kunne Sepideh raskt få oversikt over behandlinger fra forskjellige salonger og når de hadde ledig time. For Sepideh var det nettopp denne fleksibiliteten som var avgjørende. Gjennom Styletime kunne hun enkelt finne ledig time ut fra når hun selv fikk ledig tid. I tillegg hjalp det at bookingen kunne enkelt gjennomføres ved et par tastetrykk, direkte på Styletime.no.

– Sånn sett fungerer jo Styletime som en form for online drop-in-booking, legger hun til.

Enkelt å finne den beste salongen

I tillegg til å få oversikt over neste ledige time, kan man sortere utvalget på Styletime etter kriterier som salong, type behandling, by, avstand og pris.

– På Styletime kan jeg søke etter den behandlingen jeg er på utkikk etter, ut fra pris og avstand. I tillegg er jeg opptatt av kvaliteten på behandlingen, og at det er hyggelige og flinke folk som jobber der. Derfor liker jeg veldig godt at Styletime sine brukere kan vurdere og legge igjen tilbakemeldinger på salongene. Dette gjør at jeg kan få et inntrykk av salongen og de som jobber der før jeg booker en time, forklarer Sepideh.

På Styletime kan man også finne salong ut fra brukererfaringer og andres anbefalinger. I research-fasen kan det være nyttig å lese om andres erfaringer. Denne informasjonen gjør det enklere å sammenligne og vurdere hvilken salong og behandling som passer best.

– Dette er jo informasjon jeg aldri hadde hatt tilgang på om jeg bestilte en time fysisk i salongen.

I tillegg kan man se bilder fra salongen, av behandlinger og resultater på Styletime, som også bidrar til å gi et helhetlig inntrykk av salongen, og hva de som jobber der kan.

Gjennom Styletime opplever hun at det er lett å få denne oversikten, men også å hente inspirasjon og få informasjon om andre type behandlinger.
Sepideh hos Extend Your Beauty

Senker barriere for å prøve nye ting

Sepideh har alltid vært nysgjerrig og holdt seg oppdatert på trender og behandlinger innenfor hudpleie. Gjennom Styletime opplever hun at det er lett å få denne oversikten, men også å hente inspirasjon og få informasjon om andre type behandlinger.

Det er flere behandlinger jeg er nysgjerrig på, og da er Styletime et fint sted å finne frem til nye behandlinger jeg kunne tenke meg å prøve.

Sepideh

– Interessen min for hudbehandling kommer nok av at jeg har hatt hudproblemer. Men når du får alle behandlingene samlet på ett sted, er det lett å la seg inspirere av alle de andre behandlingene som finnes der ute. Det er flere behandlinger jeg er nysgjerrig på, og da er Styletime et fint sted å finne frem til nye behandlinger jeg kunne tenke meg å prøve.


Sepideh har tidligere prøvd microblading gjennom en av salongene på Styletime. En behandling som innebærer å tegne på hårstrå på øyenbrynene ved hjelp av semi-permanent tatovering. I tillegg kunne hun tenke seg å teste ut semi-permanent eyeliner.