fant drømmefrisør på studentbudsjett styletime

Bli inspirert

Fant drømmefrisør på studentbudsjett

Studenten Michael (26) og Solveig (18) var begge på leting etter en frisørsalong med dyktige frisører, som samtidig skulle passe inn i studentbudsjettet. Gjennom Styletime traff de blink på første forsøk.

Langs hovedstadens fortau finnes det en flust av salong-skilt som reklamerer med tilbud og lave priser. For ikke å snakke om alle salongene som befinner seg på nett. Valgalternativene kan virke overveldende for de som er på utkikk etter en frisørtime. Styletime jobber nettopp med å gjøre det enklere for folk å raskt finne frem til den perfekte salongen og behandlingen.

Kunne søke seg frem etter ulike kriterier

Styletime er et nettsted som hjelper deg å finne salonger og behandlinger innenfor hår, skjønnhet og velvære. Gjennom plattformen kan du enkelt finne og sammenligne hundrevis av salonger i Norge. I tillegg kan du bestille time direkte på Styletime.no.

– Jeg så etter en frisørsalong med flinke frisører i Oslo, men som samtidig ikke skulle være altfor dyre. Det var sånn jeg oppdaget Styletime for to år siden. Jeg synes de har en utrolig bra nettside og jeg digger konseptet. Det er kjempelett å gå inn på nettsiden og finne et sted man liker og å søke seg gjennom de forskjellige salongene, tilbud og behandlinger – alt samlet på ett sted, forteller Solveig som går siste året på Ullern videregående skole.

Det var utrolig greit å kunne sortere behandling og salong etter avstand, pris, neste ledige time, og å lese anmeldelser fra andre brukere

Michael, kunde hos The Hair Salon

Michael er enig. Han flyttet til Oslo fra Kristiansand for et par år siden og studerer osteopati ved Høyskolen Kristiania. Han var også på utkikk etter en dyktig frisør, og en salong med ikke altfor høye priser. Til slutt fant han en salong på Styletime med mange gode tilbakemeldinger, ikke altfor langt fra studentboligen på Kringsjå.

Studentrabatt
Michael og Solveig fant begge frisører på Styletime.no

– Det var utrolig greit å kunne sortere behandling og salong etter avstand, pris, neste ledige time, og å lese anmeldelser fra andre brukere. Det finnes jo veldig mange salonger her i Oslo og det kan være vanskelig å finne en grei frisør, sier Michael.

Fant den perfekte frisøren

På Styletime kan man sortere et stort utvalg behandlinger etter pris, salong, avstand, første ledige time og se bilder fra salongen og behandlinger. Man kan også sortere salonger etter hvor høy score de har fått fra brukere, og lese om andres vurderinger og opplevelser.

– Jeg er en sånn som aldri pleier å skrive anmeldelser. Men denne ene gangen lot jeg meg rive med og skrev en vurdering. Jeg likte frisøren så godt, i tillegg til at jeg ble veldig fornøyd med klippen, forklarer Michael.

Solveig har også fortsatt å gå til frisøren hun fant. Men hun ser ikke bort fra at hun kommer til å bruke Styletime igjen for å finne andre typer behandlinger.

– Jeg er veldig fornøyd med Oslostylistene og går dit jevnlig for å få behandling og klippe hår. Jeg var på utkikk etter en salong med hyggelige mennesker, god pris og som var flinke – og det fant jeg. Men jeg har også vurdert vippe- og neglebehandlinger. Så langt har jeg ikke tatt steget og booket en time, men det blir nok definitivt gjennom Styletime.

Les også mer om hvordan Sepideh endelig fikk tid til hudbehandling her


Derfor anbefaler Michael og Solveig Styletime

  • Enkelt å søke etter salong og behandling
  • Oversikt over hundrevis av salonger og behandlinger samlet ett sted
  • Kan sammenligne salonger og behandlinger ut fra ulike kriterier
  • Mulighet til å lese omtaler fra andre brukere
  • Kan hente inspirasjon til nye og andre type behandlinger
  • Gjør det enkelt å finne den perfekte salongen

Styletime.no

Styletime.no er Norges nye destinasjon for hår, skjønnhet og velvære. Vi samler frisør- og skjønnhetssalonger på ett sted, slik at du som kunde skal slippe å bruke mye tid på å lete etter din perfekte salong.


Som bruker av Styletime kan du raskt og enkelt finne, sammenligne og booke frisørtime eller skjønnhetsbehandlinger i flere hundre salonger i Norge. Du kan søke etter akkurat den behandlingen du trenger, se på salonger nær deg, sammenligne pris, lese tilbakemeldinger fra andre brukere og mye mer. Og best av alt, du bestiller time direkte på styletime.no eller i vår IOS app.

Ser du etter inspirasjon eller vil ha informasjon om en type behandling? Sjekk ut Styleboard.