Gi din kjære en hyggelig opplevelsegave

Bli inspirert

Gaveideer til han som har alt

Har han alt, og ønsker seg «ingenting» ? Vi gir deg flere forslag til opplevelsegaver som garanter kommer til å falle i smak!

Barbershop

En tur til en ekte barbershop er noe alle gutter burde prøve før eller siden. På Styletime finner du et godt utvalg barbershops som tilbyr både skjeggtrim, barbering, skin fade og herreklipp. En fin gave til han som trenger å fornye sveisen eller ønsker å lære mer om hvordan en tar vare på skjegget.

Prisene på herreklipp med skjeggtrim varierer stort – alt etter hvilken type barbershop du ønsker å gå til. Se alle barbershops her.

 

gaveideer til han! Gi en time hos barbershop!
Skjem han bort med en time hos en ekte barber!

 

Les også: Gaveideer til henne

Massasje

Det er ikke bare vi jentene som setter pris på en god massasje. Massasje er noe gutta unner seg alt for sjeldent – og derfor en perfekt gave! Se etter klassisk massasje, idrettsmassasje og ryggmassasje for de som jobber mye foran PC’en. Flere salonger tilbyr også parmassasje.

Prisene på massasje varier etter variget og type massasje. 30 min massasje ligger på 300 kr og oppover.

 

Cryoterapi

Er broren din, eller kanskje kjæresten din glad i å trene, men har alt av joggesko, pulsklokker og treningstights? Hva med å la han gjøre slik som de store idrettsutøverne og prøve cryoterapi? Cryoterapi gir god restitusjon og er en utrolig kul opplevelse som dere også kan gjøre sammen!

 

Les også: Terapi i -140 grader celsius

 

gaveideer til han som har alt

 

Fotpleie

Skal dere til syden i vinter, eller har din kjære slitne føtter som hadde satt pris på litt ekstra pleie? I fotpleie blir hard hud fjernet, negler og neglebånd blir stelt og føttene får en lett massasje med fuktighetsgivende krem. Husk også at hos de fleste salonger kan du bestille ekstra fotmassasje i behandlingen!

Fotpleie: fra 400-800 kr.

 

Floating

Floating er kanskje en ukjent behandling for mange, men åh så deilig! Floating gir deg total avslapning og en pause fra hverdagen – og derfor en perfekt gave til en travel familiefar eller han kompisen som alltid er på jobb.

Les mer om floating og helseffektene det har her: Senk skuldrene med floating

60 minutt floating for en person koster rundt 700 kr og 1300 kr for to pesoner. Flere floatingsenter tilbyr også pakker med floating og massasje eller cryoterapi.

 

 

Alle behandlingene kan bookes dirkete på Styletime.no. Der kan du også sammenligne salonger og priser i Oslo, Bergen, Akershus og Østfold.