julegave til mor vennine kjæreste styletime

Bli inspirert

Gaveideer til mamma, venninne, kjæreste og søster

Ja… Hva skal du kjøpe i gave til mamma, venninnen, kjæresten eller søsteren din? Trenger du ny inspirasjon til en kul (og behagelig) opplevelsegave du kan gi til din kjære, har vi funnet frem til noen spennende gaver som vil falle i smak hos de aller fleste!

Hudpleie

Hudpleie er en behandling de fleste ønsker seg, for det er ikke noe du nødvendigvis unner deg selv. Om du er på jakt etter hudpleie se etter klassisk hudpleie, peeling – som for eksempel Green Peel og fuktighetsbehandlinger. Dette er behandlinger som passer alle, og som aldri slår feil, da de passer alle aldre og hudtyper. For det er kanskje ikke så populært med en anti-age behandling til verken mor eller kjæresten …?

En ansiktsbehandling koster fra 400kr og oppover. Se alle ansiktsbehandlinger her.

 

 

manikyr gave styletime gaveideer

 

Massasje

Massasje er den perfekte opplevelsegaven for en travel mor, eller hun venninnen som alltid jobber litt for mye. Eller kanskje du og kjæresten skal prøve en romantisk parmassasje? Ikke nok med at en massasje bedrer muskulaturen og løsner opp anspente muskler, får du også total avslapning og en følelse av litt luksus i hverdagen!

Om du er litt usikker på hvilken massasje du skal velge, er klassisk massasje og avspenningsmassasje alltid gode alternativer. Hot stone massasje er også en deilig spa-behandling som vil falle i smak hos de fleste.

For 300 kr og oppover får du en 30 minutters massasje – eller lenger. Hot stone massasje er noe dyrere og ligger på rundt 1000 kr for 60 min.

 

 

massasje er alltid hyggelig å få i gave!
En massasje er alltid hyggelig å få!

 

Fotpleie & manikyr

Alle slitne føtter og hender fortjener litt ekstra pleie av og til. Da er manikyr, pedikyr og fotpleie en super gave! I disse behandlingene blir negler og neglebånd pleiet, hard hud fjernet og hender og føtter får en lett massasje før neglelakk påføres. Så her får din kjære virkelig muligheten til å lene seg tilbake og nyte en god kopp kaffe mens hverdagen tar en pause.

En enkel manikyr med vanlig lakk koster fra 200 kr og oppover. Vil du ha med gelelakk eller shellac koster det rundt 400-500 kr.

Fotpleie og pedikyr: ca. 500 kr uten lakk.

 

Frisørtime

Før eller senere trengs det jo et frisørbesøk, så hvorfor ikke gi en frisørtime i gave? Kanskje med en hårkur og hodebunnsmassasje? Et annet alternativ er å overraske med hårstyling før en hyggelig middag eller fest! Dette er også noe dere kan gjøre sammen som et hyggelig, lite vorspeil.

Husk også at flere salonger tilbyr makeup og makeupveiledning, som også er en fin opplevelsegave.

Prisene for dameklipp med hårkur varierer fra 400 til over 1000kr. Hårstyling fra ca. 200 kr for lett styling.

 

 

hårstyling og makeup er den perfekte gaven til de som har alt
Styling og makeup er den perfekte gaven til hun som har alt!

 

 

Alle behandlingene kan bookes dirkete på Styletime.no. Der kan du også sammenligne salonger og priser i OsloBergen, Akershus og Østfold.

 

Håper du finner den perfekte gaven til din kjære!