skal jeg velge mix vippe extensions, classic eller volume vippe extension

Bli inspirert

Hvilken type vippe-extensions skal jeg velge?

Tid for nye vipper! Men, hvilken type vippe-extensions passer best for deg? Skal du velge klassisk, volum eller miks vippe-extensions?

Klassisk vippe-extensions

Klassisk vippe-extensions gir det mest naturlige resultatet. Her festes en falsk vippe til en av dine egne. Dermed gir klassisk vippe-extensions et inntrykk av natulige, lange, mørke vipper. Et godt alternativ for deg som bare ønsker å droppe mascara og et naturlig resultat.

Klassisk vippe-extensions er også det billigste alternativet, og en god start om du prøver extensions for første gang.

Volum vippe-extensions

Volum vippe-extenisons går ut på at flere falske vipper festes til en av dine naturlige. Her måles antall vipper fra 2D og opp til 10D eller mer, hvor antall «D» avgjør hvor mange falske vipper som festes til en av dine egne. Hvor mye volum du kan ha er avhengig av styrken på egne vipper, da tynne hår rett og slett ikke tåler så mye volum.

Fra 5D og oppover kalles ofte behandlingen mega volume. Så om du ønsker dramatiske, tette vipper bør du se etter det neste gang du bestiller time!

Miks vippe-extensions

Miks vippe-extenisons blir mer og mer populært, for det er rett og slett en miks (naturlig nok) av klassisk og volum. Her blir noen single vipper, og noen volum vipper festet til dine egne.. En fin behandling om du for eksempel ønsker en cat-eye effekt med fyldigere vipper i kanten enn innerst i øyekroken. En bra behandling for deg som ikke vil ha fullt volum, men fortsatt litt mer fylde enn det du får med klassisk vippe-extensions.

I tillegg til de ulike typene vippe-extensions kan du også få ulike lengder, bøy og tykkelse på vippene. Derfor er det viktig å ha en god dialog med vippeteknikeren slik at du får akkurat det resultatet du ønsker!

Ønsker du å booke en time for vippe-extensions? På Styletime.no kan du enkelt sammenligne salonger, pris og behandlinger.

Utforsk salonger