En frisør trenger ikke å koste skjorta! Her er Styletime sine tips til hvordan du kan finne en frisør og klippe deg til en rimelig penge i Bergen sentrum.

Bli inspirert

Hvordan finne en rimelig frisør i Bergen sentrum?

En frisørtime trenger ikke å koste skjorta! Her er Styletime sine tips til hvordan du kan finne en bra og rimelig frisør i Bergen sentrum.

Det er ikke alltid du trenger verken vask, føn eller hårkur – du vil rett og slett bare stusse tuppene, freshe opp fargen eller trimme håret litt i nakken. Da kan det være lurt å ha disse tipsene i bakhodet.

 

Se også: Finn rimelig frisør i Oslo

Hvordan få en rimelig frisørtime i Bergen

  • Trenger du virkelig det lille ekstra denne gangen? Se etter behandlinger uten hårkur, vask og føn. Da sparer du i tillegg tid i en travel hverdag.
  • Rabatter. På Styletime, salongenes Facebook- og hjemmeside finner du ofte gode rabatter på både dameklipp, herreklipp, farging og striping.
  • Er du student? De fleste frisører har egne studenttilbud og rabatter. Om du ikke finner det i prislisten, spør i salongen. Husk studentbevis!
  • Mange frisører har flinke lærlinger som gjør de fleste behandlinger til en redusert pris.
  • Se etter behandlinger som maskinklipp og stussing av tupper. Disse er vanligvis ikke inkludert vask og føn, så her kan du slippe billigere unna.
  • Nye salonger og frisører har ofte åpningstilbud, så følg med hvor og når det åpner nye salonger.
  • Skal du farge eller stripe håret kan det være lurt å se etter behandlinger for ettervekst. Da sparer du resten av håret for slitasje, og sluttsummen blir litt lavere.

 

På utkikk etter en frisør i Bergen? Se alle salongene, sammenlign priser og book time direkte på Styletime.no

 

Finn frisør

 

Andre behandlinger: DameklippHerreklippBarneklippFarging av hårStriping av hår