Barbershop

Bli inspirert

Hvorfor gå til en barber?

En barber spesialiserer seg på klipp av menn, enten det er hår eller skjegg, og tilbyr et bredt produktspekter. Det er også en helt spesiell opplevelse.

Det er en økende trend blant norske menn å gå til såkalte barbershops for en hårklipp, barbering eller skjeggtrim. Hvis du enda ikke har besøkt en – her er fem gode grunner for å prøve:

Hvorfor gå til en barber?

  1. Kvalitet som varer ekstra lenge. Kvaliteten på herreklippen er avgjørende for varigheten. Barbere vil tilpasse klippen til ansiktet, hårfarge, og -type, samt ansiktshår. Enkelt sagt vil en barberklipp se bedre over lengre tid og gi mange mer valuta for pengene.
  2. Utdannelse. Barber er en profesjonell tittel man må gå på skole for å få. Det er mulig å få kurs hos enkelte norske barbere, men ellers må man til utlandet for å bli en komplett barber.
  3. Skjegg. En barber tilpasser skjeggklippen til ansiktet for det beste resultatet, som igjen gir lengre varighet. Skjeggklipp er en kunstform med høye krav til kunnskap. Det holder ikke alltid med en litt klønete klipp foran speilet.
  4. Opplevelse. Atmosfæren i barbershops gir ofte en helt egen stemning og innredningen skaper en unik opplevelse. Barbere bruker autentiske stoler og utstyr for beste resultat. Barbershops har tradisjonelt vært et sted hvor menn kan være menn, og hvor man garantert vender tilbake.
  5. Kunnskap om hår- og skjeggprodukter. Barbere har en dyptgående kunnskap om de beste hår- og skjeggproduktene til dine behov. De har ofte  et stort sortiment, og kan gi deg god veiledning til hvilke produkter som passer for akkurat deg.

Mange menn vil oppleve forskjellen mellom en barber og frisør. Du får en hårklipp, barbering, skjeggtrim eller styling på en helt spesiell måte.

Lyst til å prøve? Sjekk ut disse flotte barberne, med priser, beliggenhet og tilgjengelighet på Styletime.no

Finn barber