Få inspirasjon fra salonger i Bergen til hvilket negldesign du vil ha

Bli inspirert

Inspirasjon fra flinke neglesalonger

Skal du få shellacakrylnegler eller gelenegler, men er usikker på hvilket design du vil ha? Her får du inspirasjon fra flere flinke neglesalonger i Bergen!

Fransk manikyr

Fransk manikyr er en klassisker som aldri slår feil. Med fransk manikyr får du en «clean look» og elegante negler! Slik som dette designet fra T&J Beauty Studio

View this post on Instagram

#gelenegler #franskmanikyr #orlygelfx ?

A post shared by T&J Beauty Studio (@t_jbeautystudio) on

Klassisk rød

Føl deg som en lady med tidløse, røde negler. De fleste salongene har et bredt spekter av røde lakker – så her er det bare å velge og vrake! Bilde fra neglesalongen Masglo Norway .

Fransk ombre

Faded french, baby boomer eller fransk ombre – kjært barn har mange navn. Fransk ombre er veldig i vinden om dagen, og er rett og slett en videreføring av den klassiske, franske manikyren. 

Se flere design fra Katjas Nails and Microblading på Styletime.no

Glitter

Ønsker du litt ekstra glam? Glitterlakk gir deg det lille ekstra, og gjør seg fint sammen  med vanlig og matt lakk. Bilde fra negledesigner hos Your Beauty.

Mixed colors

Vil du prøve noe nytt? Flere og flere velger et lekent design med flere forskjellige farger på neglene. Er du ikke av den vågale typen kan du kombinere flere nyanser av samme farge, slik som disse neglene fra WellMed i Åsane. 

  

Se flere neglesalonger i Oslo, Bergen, Sarpsborg, Fredrikstad og Drammen.

Finn salong