Bli inspirert

Slik blir du festklar til julebordet!

Vil du skinne litt ekstra på julebordet i år? I samarbeid med Styletime gir jeg deg tipsene du trenger for partysesongen og hvilke behandlinger du virkelig bør unne deg før den store festen!

 

Camilla Abry. Foto: Yvonne Wilhelmsen

Om artikkelforfatteren:

Camilla Abry (Instagram: @camillaabry) jobber som kreativ konsulent, content creator og influencer. Hun har lang erfaring fra motebransjen, både som modell og designer.

Camilla er gjesteskribent for Styletime (Instagram: @styletime_no)

 

 

 

Desember er partymåneden med stor P. Du vil gjerne vise deg fra din aller fresheste side, men dessverre er ikke dette årstiden hvor man gløder av overskudd og energi. Fornyet brunfarge, glødende party make-up og stylet hår kan derfor hjelpe både på selvtilliten og feststemningen!

 

Jeg har testet fire behandlingene jeg mener det er verdt å unne seg for å virkelig skinne på årets viktigste fest:

 

Party make-up

En make-up artist vil kunne anbefale hvilken type sminke, look og farger som passer nettopp deg best. Her kan du få med deg masse gode råd og tips, som kan være vel verdt å ta med seg videre når du skal sminke deg selv.

 

Jeg gikk for en glødende hud, lett konturering, øyeskygge med skimmer i bronsetoner, flytende liner og nøytrale lepper. Fargene valgte jeg i samråd med make-up artisten hos Skum Frisør Sorgenfrigata, som kom med flere fine anbefalinger ut i fra mine ønsker.

 

Et godt tips er å fortelle make-up artisten hva du liker og hva du ser for deg, for å sikre at du blir mest mulig fornøyd med resultatet. Ta gjerne med noen inspirasjonsbilder!

 

 

Hårstyling

Enten du ønsker en naturlig look eller om du vil gå «all in», så vil en frisør eller hårstylist gi frisyren et ekstra løft og ikke minst hold, slik at du ser like fin ut i de sene nattetimer.

 

Personlig liker jeg å benytte anledningen til å gjøre noe nytt – sette opp håret, flette eller gå for frisyrer jeg ikke har mulighet til å gjøre selv. Men, jeg er også svak for utslått hår med «beach weaves», og det blir alltid finest hos frisøren!

 

Hårspenner er super hot denne høsten, så jeg tok med meg et par strasspenner til Skum Frisør Sorgenfrigata. Jeg endte med utslått hår med sideskill og store bølger, men med en strammere look og spenner på den ene siden av hodet. Jeg ble veldig fornøyd, og krøllene var faktisk like fine dagen derpå.

 

 

 

Manikyr & pedikyr

Velpleide negler har mye å si for helhetsinntrykket, og i førjulstiden kan det være gøy med en liten «partytwist». Salongen VOLO gav meg gelenegler i en matt pudderrosa tone, med flak av gull på to av neglene. Jeg liker kombinasjonen av rent og naturlig, men med litt ekstra «sparkle». På føttene valgte jeg en klassisk fransk pedikyr.

 

 

 

Spraytan

Spraytan er en superrask og enkel behandling for å freshe opp brunfargen før spesielle anledninger. Fargen holder i 5-10 dager og er en perfekt måte å gi vinterblek hud en ny glød før julebordet. Du kan lese mer om mine erfaringer med spraytan hos Spraytanhuset her:

 

Tre enkle tips til å bevare sommergløden i høst

 

 

 

I steden for å stresse med å gjøre seg klar hjemme, er det utrolig deilig å kunne sette seg ned og slappe av mens man blir gjort festklar. Da får du ladet opp til kvelden med magasiner og egentid. Et enda bedre alternativ er å booke behandlingene sammen en venninne.

Det er etter min mening den perfekte starten på en jentekveld eller julebord å kunne sitte og skravle side om side mens man blir stylet og sminket for kvelden.

 

 

For mer inspirasjon se vår Instagram Styletime_no