tilbud styletime

Bli inspirert

Slik finner du best pris på frisør, vipper og negler

Skulle du kanskje tatt juleklippen og fikset neglene før julebordet? Ingen grunn til å stresse med å finne gode tilbud på Black Friday. Her finner du Styletime sine beste priser på frisør, vippe-extensions og negler i Oslo, Østfold og Bergen. 

Frisør

Å bestille frisørtime før jul er ikke alltid så lett på grunn av stor pågang hos frisørsalongene. Husk derfor å bestille time i god tid slik at du får time hos den salongen du ønsker. 

Ønsker du å være ekstra fin til for eksempel julebordet, har vi også et utvalg av salonger som tilbyr styling, krøller og fletter til under 350 kr.

 

Dameklipp under 500kr

Herreklipp under 250kr

Barneklipp under 250k

Se alle frisører

 

Finne billig frisør

 

Bli vippefin med vippe-extensions

Vil du få ekstra fine vipper til julebordet, julefesten eller til nyttår? Vi har gjort det enkelt for deg å sammenligne ulike vippeteknikere slik at du enkelt kan finne en salong som fikser vippene dine akkurat slik du vil ha de.

Har du lyst å prøve vippeløft eller bare farge vippene finner du også flere salonger på Styletime som tilbyr dette.

 

Se alle tilbud på vippe-extensions

 

Pssst! Et tips er å booke både nytt sett og påfyll på vippe-extensions når du ser favoritt-salongen din har tilbud.

 

Manikyr og gelenegler

Bli julefin med freshe negler! Med shellac, gelenegler eller akrylnegler får du negler som holder seg fine gjennom hele julestria. Rimelige priser på negler gjør det også lett å teste ulike varianter og farger. Så kanskje det er nå du skal prøve noe nytt? Du finner mye inspirasjon på Instagram, så ta gjerne med deg et bilde av slik du ønsker neglene dine til salongen.

 

Se alle tilbud på neglbehandling her

 

 

Les også: 5 tips til hvordan du holder gelenegler fine

 

 

På Styletime finner du gode priser på shellac

 

 

God jul og godt nyttår!