støtt dinlokale salong tips fra Styletime

Bli inspirert

Slik kan du støtte din lokale salong

Etter myndighetenes beslutning om å stenge alle salonger for å redusere spredning og smittefare fra coronavirus, har det vært tøffe dager for salongeiere og andre selvstendig næringsdrivende.

Der er derfor ekstra viktig å benytte seg av lokale salonger og butikker. Her er Styletime sine tips til hvordan du kan støtte din salong!

Sjekk om salongen selger og sender produkter

Hva med å kjøpe favorittproduktet ditt? Sjekk om salongen har egen nettbutikk, eller ta en titt på salongens Facebook og Instagram for å se om de selger produkter.

Flere salonger Styletime har snakket med tilbyr både hjemlevering og sending via posten, og har sendt ut både deilige hårkurer, ansiktsmasker og andre produkter som salongen tilbyr til kunder over hele landet.

Les også: Bli inspirert av andre salongeiere

Gi salongen en fin tilbakemelding

Tenk på den siste gode opplevelsen du hadde, og fortell om det ved å gi en tilbakemelding til salongen på Facebook eller andre nettsteder der salongen er til stede.

Skrev du ikke tilbakemelding sist gang du booket på Styletime? Da kan du sjekke innboksen din for å finne tilbake til bestillingen og gi stjerner og omtale.

Følg salongen din i sosiale medier

Sosiale medier er en fin måte å holde kontakt med salongen din på, og for dem å holde kontakt med deg. Følg salongen i sosiale medier, så holder du deg oppdatert på alt fra tilbud til informasjon om når salongen åpner igjen.

Legg ut fine resultater på Instagram

Du tok kanskje et bilde sist gang du var hos frisøren eller negledesigneren din? Legg ut på Instagram og fortell hvor du var!

Sjekk om salongen tilbyr konsultasjon på video eller telefon

Til tross for at salongene nå er stengt, tilbyr flere av dem konsultasjon og veiledning over telefon eller video. Sjekk med din salong om de tilbyr dette!

Når salongene åpner – bestill time!

Her er det først og fremst viktig å følge råd og bestemmelser fra myndighetene for når du kan ta ditt neste salongbesøk. Følg med i media og på kommunikasjon fra salongene og få din den etterlengtede timen når det er tiden for det!

Vi anbefaler alle kunder og salonger å følge med på myndighetene og Folkehelseinstituttet sine råd og informasjon om coronavirus.