slik kan du støtte salokal salong

Bli inspirert

Slik kan du støtte favorittsalongen din fra sofakroken

Det beste du kan gjøre for å støtte din favorittsalong er selvsagt å bestille en time. Men, om du allerede har klippet deg, eller av andre grunner ikke har besøkt salongen på en stund, har vi noen tips til hvordan du kan støtte favorittsalongen din fra sofakroken:

Engasjer deg

Følg salongen på Instagram eller Facebook, gi den en ekstra like, legg igjen en hyggelig kommentar eller kanskje gi dem en liten shoutout? Det koster ingenting og er en fin måte å vise at du ikke har glemt favorittsalongen din selv om det kanskje er en stund siden du var der.

Handle lokalt

Kanskje du har tenkt å gi noen en god shampo eller ansiktsmaske til jul? Da har du en super sjanse til å handle lokalt og støtte salongen på hjørnet!

De fleste salonger selger produkter og er behjelpelige med både sending og hjemlevering. Du kan også sjekke ut salongens Instagram, Facebook eller nettside for å se hvilke produkter de fører.

Mange av varene du finner i salongene er heller ikke tilgjengelig på nett, noe som gjør det enda bedre å handle lokalt!

Anbefal salongen videre

Fortell vennene dine om din favorittsalong og hva de tilbyr, så kanskje salongen får flere kunder eller selger flere produkter på grunn av akkurat deg?

Husk også å fortelle dine (ukjente) venner på internett om salongen! Det kan du enkelt gjøre ved å skrive en omtale av salongen på Styletime, Google og Facebook.

Skrev du ikke tilbakemelding sist gang du booket på Styletime? Logg inn på MinSide på Styletime eller sjekk e-posten din så kan du enkelt gi salongen en omtale.

Om du er frisk og rask og ønsker å bestille en trygg behandling finner du mage flinke salonger på Styletime.

Se alle salongene her